Hírek

Új vezetővel folytatja tovább a DACHSER Food üzletága

Új vezetőt köszöntenek Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Liegl&Dachser csapatában. Horváth Tamást, az élelmiszerlogisztikai üzletág új vezetőjét 2021 első negyedévében nevezték ki.

Horváth Tamás - Branch Manager Liegl&Dachser Food Logistics Budapest

Horváth Tamás, a Liegl&Dachser magyar élelmiszerlogisztikai üzletágának frissen kinevezett vezetője. Tanulmányait a Széchenyi István Egyetemen végezte közlekedésmérnök szakon. Tizennyolc éve dolgozik a szektorban, mialatt széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett a logisztikai szolgáltatások területén. Az elmúlt három évben a DACHSER élelmiszerlogisztikai üzletágának szállítmányozási vezetőjeként dolgozott Budapesten.

Magyarország egyik piacvezető logisztikai vállalatánál, a Liegl&Dachser-nél jelenleg Branch Manager pozíciót tölt be. Feladatai közé tartozik a magyarországi leányvállalat teljes élelmiszerlogisztikai tevékenységének irányítása, az üzletág szakmai fejlődésének menedzselése. A DACHSER Food Logistics üzletága a különböző hőmérsékleti zónákban kezelt termékek teljes logisztikai feladataira kínál hatékony megoldásokat, többek között nemzetközi gyűjtőszállítmányozást, disztribúciót és raktárlogisztikai szolgáltatásokat. A termékcsoport által igényelt magas minőségű szolgáltatást jól képzett szakembergárdával, stabil informatikai háttérrel és országos depó lefedettséggel biztosítja.

Távlati tervek

Horváth Tamás a terveiről, célkitűzéseiről az alábbiak szerint nyilatkozik: " Az új pozíciómban a célom az, hogy biztosítsam az ügyfeleink elégedettségét és határozott terveim megvalósításával folytassuk az üzletág fejlődését. Szeretnénk szintet lépni a gyűjtő export, a szerződéses logisztika és a nemzetközi FTL szállítások területén is. A nagy tapasztalattal és megfelelő szaktudással rendelkező logisztikai és szállítási csapat már izgatottan várja az újabb kihívásokat." 

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay