Karrier Mediaroom

Üdvözöljük weboldalunkon!

Tájékozódjon vállalatunk szolgáltatásainkról és legfrissebb híreinkről weboldalunk segítségével.

Track & Trace
Azonnali küldemény információ

Mediaroom

27.11.2023
EU Bizottság: a DACHSER átveheti a FERCAM-ot

Mérföldkőhöz érkezett a vállalat: Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a DACHSER megvásárolja az olasz FERCAM gyűjtőszállítmányozási és szerződéses logisztikai üzletágának 80%-át.

27.11.2023
A DACHSER arcai 8. - Mindenre van megoldás

A DACHSER arcai sorozat új részében Pap Gergellyel, a vállalat élelmiszerlogisztikai telephelyének logisztikai csoportvezetőjével beszélgettünk. Munkája kapcsán elmesélte a   karrierváltásának történetét és foglalkoztunk a ügyfélkapcsolatokkal is.

17.11.2023
A DACHSER arcai 7. - Mindig mozgásban

Ritter Fanni, a DACHSER kecskeméti kirendeltségének területi képviselője szinte állandóan mozgásban van: új és régi ügyfelekkel találkozik, felméri és megválaszolja az igényeket, támogatja a logisztikai szolgáltató partnereit. A DACHSER arcai sorozat új részében arról beszélgettünk Fannival, miért áldás, ha egy sokat utazó képviselőnek profi hátországa van, miért érdemes odafigyelni arra, hogy mennyi támogatásra van szüksége a partnereknek, és hogy mi az a különleges hobbi, ami számára a tökéletes kikapcsolódást jelenti.

2
16.11.2023
Mindent szemmel tartva

Az egyre gyorsuló világban a kiszámíthatóság és átláthatóság kulcsfontosságú kihívássá vált az üzleti életben. Ez a két szempont a logisztikai szakemberek számára is lényeges, akik ügyfeleik megbízásából a legkülönfélébb termékeket szállítják Európa-szerte. Annak érdekében, hogy a valós idejű nyomon követést a gyűjtőszállítmányozásban is megvalósítsa, a DACHSER csereszekrényeit és az európai logisztikában használt pótkocsijait 5G/LPWAN-képes okos nyomkövető eszközökkel szerelte fel, és intelligens IT-rendszerekkel kötötte össze.

2
26.10.2023
Furgonos vagy gyűjtőszállítás? Avagy hogyan lehet költséghatékonyan szállítási módot választani

A DACHSER megmutatja, hogy milyen egyszerű módon lehet több mint 40 százalékot is spórolni a fuvardíjon.

A jelenlegi magas inflációs környezetben nemcsak a háztartások, hanem a vállalkozások is megnézik, hogyan tudják az egyre növekvő kiadásaikat valamilyen módon visszafogni. A DACHSER ehhez nyújt segítséget egy egyszerű összehasonlítás révén.

2
24.10.2023
Német Logisztikai Díjat kapott a digitális ikerért a DACHSER és a Fraunhofer IML 

A Német Logisztikai Szövetség (BVL) zsűrije a DACHSER-nek és a Fraunhofer IML-nek ítélte oda a 2023-as Német Logisztikai Díjat az @ILO (Advanced Indoor Localization and Operations) nevű digitális iker technológiáért. A két cég együttműködése során a DACHSER Enterprise Labnál kifejlesztett és már két telephelyen is tesztelt technológia automatikusan létrehozza és folyamatosan frissíti az átrakó raktárban valamennyi küldemény és munkafolyamat helyzetének és státuszának digitális ikerpárját. A munkatársak ezután elektronikusan követhetik nyomon ezeket a valós idejű információkat az irodai számítógépen vagy akár mobileszközön.

24.10.2023
Így működik az @ILO: Azonosítás, lokalizálás, mérés és megjelenítés

Az @ILO terminálban a csomagokat teljesen automatikusan azonosítják, lokalizálják, megmérik és rögzítik a szállítási rendszerben, amikor azok  beérkeznek vagy elhagyják a raktár területét, valamint a raktári tárolás teljes időtartama alatt. Ez megszünteti a kézi vonalkódolvasást és a csomagok további címkézését.

23.10.2023
Megérkezett az új DACHSER magazin!

Mindennapi életünk részévé vált a klímaváltozás. A politikusokat és a közvéleményt egyaránt foglalkoztatja, hogy milyen változások elkerülhetetlenek rövid távon, mi történik majd hosszú távon, és különösen az, hogy mindezt hogyan lehet kezelni. A DACHSER-nél tisztában vagyunk felelősségünkkel és mindent megteszünk a klíma védelméért. Ráadásul a logisztika területéről elsők szeretnénk lenni a klímavédelemben.

23.10.2023
A DACHSER arcai 6. - Én itt teljesedtem ki

Miért vonzó egy logisztikai szolgáltató vállalatnál elhelyezkedni? Mit nyújt egy határokon átnyúló német cég a dolgozóinak? Milyen szakmai lehetőségeket biztosít a pályakezdőknek, illetve a komoly, több éves munkatapasztalattal rendelkező munkavállalók számára a DACHSER?  Új sorozatot indítunk weboldalunkon, amelyben egy-egy munkavállalónk szemszögéből mutatjuk be, hogy mit jelent a DACHSER-nél dolgozni. 

Büki Ágnes, a LIEGL & DACHSER Kft. számlázási osztályának csoportvezetője 23 évvel ezelőtt, pályakezdőként kezdett a vállalatnál dolgozni. Egy kis időre távozott ugyan, mert úgy érezte, körül kell néznie a világban, de hamarosan visszahúzta a szíve. A DACHSER arcai sorozat legújabb részében arról beszélgettünk vele, milyen az, ha valaki elsőre megtalálja az ideális munkahelyet, és hogyan tud lelkes maradni az évek folyamán.

06.10.2023
Bővült a LIEGL & DACHSER Logisztikai Kft. értékesítési csapata 

Az új vezető a vidéki telephelyek értékesítési csapatának irányításáért felel, valamint feladatai közé tartozik a vállalat jelenlétének erősítése a hozzá tartozó területen.

Lásd még

Óda a frissességhez

A klasszikus szimfónikus zenekarokhoz hasonlóan a DACHSER Food Logistics üzletágában is minden a rendkívül pontos időzítésen múlik. Tökéletesen összehangolt  folyamatok, magas szintű minőség és harmonikus együttműködés jellemzi a folyamatban résztvevő szereplőket.

A hőmérséklet-szabályozott logisztika területén szerzett több évtizedes tapasztalatok birtokában munkatársaink nap mint nap megbirkóznak az élelmiszeripari és élelmiszer-kereskedelmi kihívásokkal a megbízható ellátási lánc érdekében. Függöny fel!  - győződjön meg róla saját szemével!

Tudjon meg többet

LIEGL & DACHSER (2022-ben)

48800000000
Árbevétel HUF-ban (nettó, nem konszolidált)
7
Telephelyek száma
646000
Szállítások
Még több információ

Helyek világszerte

Fióktelepeink elérhetőségei

Kérése vagy kérdése van? Itt találja a világszerte működő fiókjaink elérhetőségeit.

Keresés helye