Karrier Mediaroom

DACHSER European Logistics

Áruja célba juttatásához használja fel a DACHSER napi indítású járatait és átfogó gyűjtőszállítási hálózatát egész Európában.

DACHSER Chem Logistics

A DACHSER Chem Logistics professzionális megoldást kínál a vegyi anyagok és veszélyes áruk (ADR) logisztikájára. Csomagolt vegyipari termékeket szállítunk és tárolunk különböző iparágakban.

DACHSER Food Logistics

A DACHSER Food Logistics segítségével iparág-specifikus logisztikai megoldásokat kínálunk a hőmérséklet-ellenőrzött élelmiszerek szállítása és raktározása területén.

A DACHSER, mint munkáltató

Ismerje meg a LIEGL & DACHSER Kft-t munkavállalóinak véleménye alapján.  

Track & Trace
Azonnali küldemény információ

Mediaroom

20.02.2024
A DACHSER eLearning-díjat kapott a Blue Boxért

A DACHSER Blue Boxot, a kifejezetten az átrakó- és logisztikai raktárban dolgozók számára létrehozott új tanulási környezetet eLearning AWARD-dal tüntették ki. Az IFBB (Institut für betriebliche Bildung – Üzemi Képzési Intézet) és az eLearning Journal zsűrije számára különösen az eLearning kínálathoz való könnyű hozzáférés és a tanulási kultúrára gyakorolt pozitív hatás volt döntő az értékelésnél.

2
01.02.2024
Digitális kettős

A digitális iker a jövő ellátási láncainak egyik legfontosabb innovációja. Milyen alapvető technológiákon alapul? Milyen eredményeket hozhat a mindennapi szállításában és árukezelésében a logisztika területén? A válaszok ígéretesek.

18.01.2024
Emissziómentes hűtőkocsikat tesztel a DACHSER 

Erlensee-ben, Hamburgban és Langenauban tesztelik a DACHSER hálózatában az első négy elektromos hűtőkocsit. A Krone gyártótól származó eTrailerek révén a mindennapos használatról kíván fontos tapasztalatokat gyűjteni a vállalat a még mindig kezdeti szakaszban járó technológiával kapcsolatban.

15.01.2024
Holdújév 2024 | A legfontosabb dátumok és a logisztikára gyakorolt hatásuk

 A „Sárkány éve" 2024. február 10-én kezdődik. Ez a kínai közösségek legnagyobb ünnepe, ilyenkor a családok közösen köszöntik az új év kezdetét.

11.01.2024
Dr. Tobias Burger a DACHSER Air & Sea Logistics  üzletágának felelős új vezetője 

Dr. Tobias Burger (46) újév óta a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának ügyvezető igazgatója (COO) és igazgatósági tagja. Az Air & Sea Logistics korábbi igazgatóhelyettese Edoardo Podestát (61) váltja a poszton, aki a DACHSER-nél töltött több mint 20 éves pályafutása után – amelynek során az utolsó négy évben a légi és tengeri szállítmányozási üzletágat vezette – visszavonult az aktív szakmai élettől.

2
05.01.2024
A DACHSER felvásárolja a svéd élelmiszer-logisztikai vállalatot, a Frigoscandiát

A svéd Helsingborgban székhellyel rendelkező Frigoscandia a hőmérséklet-szabályozott és mélyhűtött áruk vezető logisztikai szolgáltatója a skandináv piacon. A felvásárlás véglegesítéséhez szükség van az európai versenyhatóságok jóváhagyására.

20.12.2023
Megérkezett az új DACHSER magazin!

Ügyfeleink áruinak megbízható továbbítása, folyamatosan magas színvonalú minőség biztosítása, és időnként a lehetetlen megvalósítása - ez az, amiért a DACHSER több mint 30 000 alkalmazottja nap mint nap dolgozik. És mindezt semmiképpen sem vesszük magától értetődőnek.

3
01.12.2023
A logisztika dekarbonizációja: hosszú és rögös út

Az éghajlatvédelem és az éghajlati célok elérése nagy és kihívást jelentő feladat minden érintett számára. A DACHSER azonban egyértelműen elkötelezett a fenntartható és éghajlatbarát logisztika felé történő következetes elmozdulás mellett. Burkhard Eling vezérigazgató tömören összefoglalta a konkrét intézkedéseket is tartalmazó stratégiát.

27.11.2023
EU Bizottság: a DACHSER átveheti a FERCAM-ot

Mérföldkőhöz érkezett a vállalat: Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a DACHSER megvásárolja az olasz FERCAM gyűjtőszállítmányozási és szerződéses logisztikai üzletágának 80%-át.

27.11.2023
A DACHSER arcai 8. - Mindenre van megoldás

A DACHSER arcai sorozat új részében Pap Gergellyel, a vállalat élelmiszerlogisztikai telephelyének logisztikai csoportvezetőjével beszélgettünk. Munkája kapcsán elmesélte a   karrierváltásának történetét és foglalkoztunk a ügyfélkapcsolatokkal is.

Lásd még

Óda a frissességhez

A klasszikus szimfónikus zenekarokhoz hasonlóan a DACHSER Food Logistics üzletágában is minden a rendkívül pontos időzítésen múlik. Tökéletesen összehangolt  folyamatok, magas szintű minőség és harmonikus együttműködés jellemzi a folyamatban résztvevő szereplőket.

A hőmérséklet-szabályozott logisztika területén szerzett több évtizedes tapasztalatok birtokában munkatársaink nap mint nap megbirkóznak az élelmiszeripari és élelmiszer-kereskedelmi kihívásokkal a megbízható ellátási lánc érdekében. Függöny fel!  - győződjön meg róla saját szemével!

Tovább

LIEGL & DACHSER (2022-ben)

48800000000
Árbevétel HUF-ban (nettó, nem konszolidált)
7
Telephelyek száma
646000
Szállítások
Még több információ

Helyek világszerte

Fióktelepeink elérhetőségei

Kérése vagy kérdése van? Itt találja a világszerte működő fiókjaink elérhetőségeit.

Keresés helye