Karrier Mediaroom

Üdvözöljük weboldalunkon!

Tájékozódjon vállalatunk szolgáltatásainkról és legfrissebb híreinkről weboldalunk segítségével.

Track & Trace
Azonnali küldemény információ

DACHSER News

02.06.2023
Szabad raktárterületet kínál a DACHSER Pécsen

Szabad raktárterületet és megbízható logisztikai partnert keres a dél-Magyarországi régióban?

A DACHSER pécsi kirendeltsége 1000 négyzetméteres, állványos statikus tárolási rendszer alapján kialakított, fedett (nem temperált) logisztikai raktárral rendelkezik.
Szabad kapacitásunk: 400 EURO paletta hely.

A raktárunkban tárolt áruk számítógépes ellenőrzése minden esetben saját raktárkezelő rendszerünkben zajlik. A rendszer segítségével átlátható adminisztrációt biztosítunk a cikkszámok rögzítésétől kezdve a raktári készlet naprakész nyilvántartásán át a készletmozgások (be-és kitárolás) pontos lekövetéséig. Az innovatív szoftver szerves része a teljeskörű, hálózatba kötött és integrált DACHSER IT-megoldásoknak. Az integrált megoldások különösen hasznosak abban az esetben, ha raktározási szolgáltatásainkon túl a szállítási feladatokban is cégünk megoldásait veszik igénybe.

Tájékoztatásul megadjuk a pécsi logisztikai raktárunkban lévő szabad kapacitási lehetőségünket az alábbi paraméterek szerint: 

  • Helyszín: H-7630 Pécs 
  • Szabad kapacitás: 400 EURO paletta hely
  • Raktár kialakítása: polcos elrendezés, nem temperált 
  • Raktárunk SQAS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a raktározás mellett a gyűjtőszállítmányozási tevékenységünkre is érvényes. 
  • A raktározáshoz kapcsolódó értéknövelt szolgáltatásaink és nemzetközi gyűjtőszállítmányozási hálózatunk biztosítják cégüknek a megbízható, gyors és pontos árukezelést, szállítást

Bővebb információkért kérjük, keresse fel honlapunkat: 
https://www.dachser.hu/hu/szerzodeses-logisztika-97
 
Érdeklődését várjuk pécsi irodánk elérhetőségein:
E-mail: dachser.pecs@dachser.com
mobil:   +36 30 967 1382

21.04.2023
A DACHSER Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát

2022-ben a Liegl&Dachser tovább növelte kapacitását és ismét új járatokat indított magyarországi telephelyeiről Frankfurtba. Továbbá két vidéki kirendeltség napi összeköttetése is megvalósult, így elindult a Liegl&Dachser két vidéki telephelyét közvetlenül összekötő napi gyűjtőjárat is Magyarországon az ügyfelek gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálásáért. 

19.04.2023
Megérkezett az új DACHSER magazin!

Fizikai erőlét, technikai jártasság, mentális erő, tapasztalat, kockázattudatosság, együttműködés és a természet tisztelete - ezek mind a csúcs hegymászás elengedhetetlen követelményei. De ezek a tulajdonságok akár lehetnének egy sikeres vállaltvezetési stratégia alappillérei is.

31.03.2023
Ismét ugrásszerű növekedést ért el a DACHSER

A logisztikai szolgáltató a 2022-es pénzügyi évben 8,1 milliárd EUR (+14,9 %-os) árbevételt ért el, ami már a második egymást követő évben jelent kétszámjegyű növekedést. 

2
16.02.2023
Újabb tíz európai nagyvárosban valósítja meg a DACHSER a károsanyagmentes kiszállítást

A DACHSER egy újabb fejlesztési projektjének célja a nagyvárosokban történő kiszállítások károsanyag-kibocsátásának csökkentése volt. Ez mára igazolta eredményességét, a fejlesztés már 12 európai városközpontban sikeresen működik.  

06.02.2023
Üzemanyagár korrekció (FSC) követés a belföldi gyűjtő forgalomban - 2023 február

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2023. február 1-től az alábbi üzemanyagár korrekciót alkalmazzunk a mindenkor érvényes díjtételek mellett:

Belföldi szállítások esetén:  14,5 % (az elmúlt 4 hét átlaga: 482,99  HUF / 1 L)

A mellékelt tájékoztatóban részletes leírást találnak az alkalmazandó modellről és a jelenlegi korrekció mértékéről, a belföldi üzemanyag táblázat kiegészítésre került a 100%-os emelkedéséig. 

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressék illetékes értékesítő kollégáinkat a DACHSER Magyarország Kft.-nél. 

06.02.2023
Üzemanyagár korrekció (FSC) követése a nemzetközi forgalomban - 2023 február

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy 2023. február 1-től az alábbi üzemanyagár korrekciót alkalmazzuk a mindenkor érvényes díjtételek mellett:

Nemzetközi szállítások: 5,1 % (az elmúlt 4 hét átlaga: 1773,155  EUR / 1000 L)

A mellékelt tájékoztatóban részletes leírást találnak az alkalmazandó modellről és a jelenlegi korrekció mértékéről.

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressék illetékes értékesítő kollégáinkat a DACHSER Magyarország Kft.-nél.

20.01.2023
Sikeres akvizíció: A LIEGL&DACHSER 100%-ban a DACHSER SE tulajdona lett

2022. december 20-án a DACHSER SE megvásárolta a korábbi társtulajdonos 50%-os tulajdonrészét is a LIEGL&DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.-ben és a LIEGL&DACHSER ASL Hungary Kft.-ben.

2
10.01.2023
Hideg fejjel nehéz helyzetekben

A mostani bonyolult gazdasági politikai világhelyzetben a hűtött és a nem szabályozott hőmérsékletű áruk szállításának és tárolásának sikere a minőségtől és a megbízhatóságtól függ. A Liegl&Dachser Kft. Food Logistics üzletága fontos szerepet tölt be a hazai és európai élelmiszer-logisztikai iparág területén.

„Szerelem első harapásra”. Magyarországon ez a kulináris szójáték étvágygerjesztő számokban is kifejezhető: előzetes piaci felmérések szerint az élelmiszerek szállításából származó árbevétel a 2022-es 13,31 milliárd EUR-ról 2027-re 18,34 milliárd EUR-ra becsülhető, ami éves szinten 6,62 %-os emelkedést jelent.

09.01.2023
Megérkezett az új DACHSER magazin!

A logisztikát gyakran a globális gazdaság értékelésének egyik meghatározó mércéjének tekintik. A nemzetközi áruforgalom már korai jelzést mutat a világkereskedelmi kapcsolatokban bekövetkező változásokra. Ugyanakkor a jelenlegi geopolitikai átalakulások az ellátási láncok újratervezésére és átalakítására figyelmeztetnek. Ez most az új DACHSER magazin egyik hangsúlyos témája. 

DACHSER Mediaroom

Óda a frissességhez

A klasszikus szimfónikus zenekarokhoz hasonlóan a DACHSER Food Logistics üzletágában is minden a rendkívül pontos időzítésen múlik. Tökéletesen összehangolt  folyamatok, magas szintű minőség és harmonikus együttműködés jellemzi a folyamatban résztvevő szereplőket.

A hőmérséklet-szabályozott logisztika területén szerzett több évtizedes tapasztalatok birtokában munkatársaink nap mint nap megbirkóznak az élelmiszeripari és élelmiszer-kereskedelmi kihívásokkal a megbízható ellátási lánc érdekében. Függöny fel!  - győződjön meg róla saját szemével!

Tudjon meg többet

LIEGL & DACHSER (2022-ben)

48800000000
Árbevétel HUF-ban (nettó, nem konszolidált)
7
Telephelyek száma
646000
Szállítások
Még több információ

Helyek világszerte

Fióktelepeink elérhetőségei

Kérése vagy kérdése van? Itt találja a világszerte működő fiókjaink elérhetőségeit.

Keresés helye