Mediaroom

DACHSER Magyarország

Üdvözöljük a DACHSER Magyarország országos honlapján.

Nyomonkövetés & visszakereshetőség
eLogistics

DACHSER News

Hírek 21.05.2020
A DACHSER további légi charter járatokat indít májusban

Az Ázsia és Európa közötti légiforgalmi charter megállapodásokon túl a logisztikai szolgáltató további járatok indítását tervezi az észak- és dél-amerikai piacok lefedésére. Az egyik ilyen változás az új Shanghai – Los Angeles járat elindítása.

Sajtóközlemények 13.05.2020
Az élelmiszer útja a boltok polcaira

A magyarországi Liegl & Dachser Kft. a legújabb hűtőtechnológiával, nyomon követési rendszerrel, tanúsított minőségbiztosítással és képzett szakértői gárdával biztosítja ügyfelei számára a szabványosított, professzionális és higiénikus logisztikán alapuló élelmiszer-mozgatást.

Hírek 06.05.2020
A DACHSER elindítja 30. légi charter járatát

A koronavírus válság február végi elterjedése óta a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága összesen 30 repülőgépet bérelt és több mint 60 millió légzőmaszkot, valamint orvosi műszereket, egyéni védőeszközöket és kesztyűket szállított partereinek. Április végén a DACHSER egy hét alatt nyolc légi charter járatot tudott indítani, ami először fordult elő a vállalat eddigi működése során, ebből hármat a Hong Kong – Los Angeles útvonalon.

Hírek 23.04.2020
A DACHSER ismét Németország egyik legsikeresebb logisztikai márkája

A LOGISTIK HEUTE és a BVL második helyet adta a családi vállalkozásnak a "Contract Logistic Service" kategóriában.

Ügyféltájékoztatók 21.04.2020
Brexit aktuális: a vámhatósági eljárások fontossága

Még ha a COVID-19 befolyásolja is a Brexit-tárgyalásokat, az Európai Unió és az Egyesült Királyság közötti tárgyalások videokonferencián keresztül ugyan, de továbbra is folytatódnak. Három tárgyalási fordulót terveznek, amelyek mindegyike áprilisban, májusban és júniusban is egy héten keresztül fog tartani, és elősegíti majd a szabadkereskedelmi megállapodás részleteinek kidolgozását. A Brexit átmeneti időszaka a tervek szerint 2020. december 31-ig tart, és a DACHSER továbbra is ehhez a dátumhoz igazodik a felkészülésben.

Számos fontos tényezőt kell figyelembe venni a Brexitre történő felkészülés során, például a vámkezelési meghatalmazásának beszerzése az egyik legalapvetőbb feladat, akár az export, akár az import szállításokról beszélünk.  Ezért arra kérjük ügyfeleinket, hogy továbbra is egyeztessenek partnereikkel, hogy a meghatalmazásokat megkaphassuk és felkészülten nézhessünk a várható kihívások elébe!

További felmerülő kérdéseivel kérjük az illetékes DACHSER kirendeltség kollégáit keresse!

Sajtóközlemények 08.04.2020
Ismét növelte éves bevételét a DACHSER

A globális gazdaság gyengülésének ellenére a DACHSER képes volt további növekedést elérni 2019-ben. A logisztikai szolgáltató szilárd 1,6 %-al növelte konszolidált nettó árbevételét 5,66 milliárd EUR-ra. Ennek a növekedésnek a mozgatórugója ismét a Road Logistics üzletág volt, ahol a nettó árbevétel 2,9%-al, 4,60 milliárd EUR-ra emelkedett. Ezzel szemben az Air & Sea Logistics üzletágnál 4,1 %-os visszaesés jelentkezett, elsősorban az autóipari ügyfelek légi árufuvarozási szolgáltatások iránti alacsonyabb kereslete miatt.

Sajtóközlemények 02.04.2020
A DACHSER vonatszerelvényekkel szállítja az árut az Új Selyemúton

A BASF konszern régi jól bevált logisztikai partnerét, a DACHSER-t bízta meg az első vonatszerelvény Kínába történő elindításával. A 42 egységkonténerből álló vonatszerelvény a BASF termékeivel megérkezett a kínai Xi’an városba. A szállítás megszervezésénél a DACHSER igyekezett minden szempontot figyelembe venni, beleértve az egyeztetést a konténerszállító RTSB GmbH.-val, a vámkezeléseket és az áruk Kínában történő kiszállítását is. 

2
Sajtóközlemények 29.03.2020
A DACHSER bemutatja Igazgató Tanácsának jövőbeni tagjait

A DACHSER operatív vezetői tisztségeiben betöltött 31 év szoros együttműködés után Bernhard Simon vezérigazgató és Michael Schilling helyettes COO Road Logistics 2021-ben csatlakozik a logisztikai szolgáltató Felügyelő Bizottságához, aminek elnöke Bernhard Simon lesz. Burkhard Eling, aki 2013-ban csatlakozott a DACHSER Igazgatóságához pénzügyi igazgatóként (CFO), 2021. január 1-től a családi tulajdonban lévő cég új vezérigazgatója.

Ügyféltájékoztatók 27.03.2020
Jelenlegi legfrissebb Covid-19 miatti a rakodási  korlátozások

Az alábbiakban megtalálja az Európára vonatkozó jelenlegi rakodási korlátozásokat (lásd link alább). Az élelmiszer-szállítás nem tartozik ide.
A Sixfold szoftver ingyenes térképével a szállítmányozó vállalatok és teherautó-sofőrök láthatják az európai határokon a jelenlegi várakozási időket, és szükség esetén megtehetik a megfelelő előkészületeket. 

https://covid-19.sixfold.com/
 

Hírek 19.03.2020
A DACHSER szélesíti kínai légiforgalmi prémium Charter járatkínálatát

A DACHSER Air & Sea Logistics új Charter járatrotációs szolgáltatást indít Kínába és onnan vissza. A Charter vonal az eredeti tervek szerint a hónap közepétől hó végéig működik.

Legfrissebb koronavírus hírek

Minden aktuális koronavírus hír és frissítés.

Linkünk segítségével mindent megtudhat a DACHSER szervezet intézkedéseiről. Naprakész információkat közlünk az operációt érintő változásokról.

Tudjon meg többet

LIEGL & DACHSER (2019-ben)

86513000
Éves bevétel
8
Telephelyek száma
581200
Szállítások
Még több információ