Mediaroom

DACHSER Magyarország

Üdvözöljük a DACHSER Magyarország országos honlapján.

Nyomonkövetés & visszakereshetőség
eLogistics

DACHSER Hírek

Ügyféltájékoztatók 14.01.2020
Egyesült Királyság parlamenti választása 2019 - Friss hírek

Az Egyesült Királyságban 2019. december 12-én tartott általános választások egyértelmű eredményt hoztak a Tory-k javára. Ennek eredményeként most feltételezhető, hogy az Egyesült Királyság 2020. január 31-én kilép az Európai Unióból a 2019. október 17-én tárgyalt visszavonási megállapodás alapján.

Ez a kilépési megállapodás egy átmeneti időszakot foglal magába 2020. december 31-ig. Ezen időszak alatt átfogó kereskedelmi megállapodást kell kötni az Egyesült Királyság és az Európai Unió között, aminek lejártáig a visszavonásnak semmiféle jelentős hatása nem érezhető. Így a jelenlegi helyzet szerint az átmeneti időszakban az Egyesült Királyságba irányuló és onnan történő szállításokra csak csekély korlátozások vonatkoznak.

További kérdése esetén forduljon bizalommal helyi DACHSER kapcsolattartójához. 

DACHSER Interlocking

Kezdjen most a DACHSER-rel, és tegye meg az első lépését a célvonal felé!

Javítsa nemzetközi ellátási láncait: a közúti valamint a légi és tengeri logisztikai hálózatunk nagyfokú integrálásával az optimalizált folyamatok előnyeit kínáljuk a különböző szállítók és rendszerek között.

Intelligens megoldásainkkal a teljes ellátási láncot kezeljük, biztosítva ezzel az áru és az információ nemzetközi áramlását. Kiemelkedő logisztikai atlétáink hozzák létre a leginkább integrált folyamatokat.

Tudjon meg többet

LIEGL & DACHSER (2018-ben)

84130000
Éves bevétel
9
Telephelyek száma
578000
Szállítások
Még több információ