Mediaroom

DACHSER Magyarország

Üdvözöljük a DACHSER Magyarország országos honlapján.

Nyomonkövetés & visszakereshetőség
eLogistics

DACHSER Hírek

Ügyféltájékoztatók 14.02.2020
Legfrissebb koronavírus hírek -Kínai DACHSER telephelyek működése

Frissítjük a koronavírussal kapcsolatos kínai híreinket. A vírus ellenőrzésének fenntartása érdekében a kínai hatóságok különféle intézkedéseket hoztak a nagyobb embertömegek együttes jelenlétének korlátozására, hogy minimalizálják az érintettség kockázatát.

Számos DACHSER kirendeltség csak február 10-én, hétfőn nyitott meg újra. Sajnáljuk azonban, hogy a biztonsági intézkedések és a hatóságok közlekedési tilalma miatt csak korlátozott kapacitás áll rendelkezésre. Kérjük, vegyék figyelembe a késéseket, az üzemeltetési problémákat és a teherautók hiányából adódó kapacitási nehézségeket.

A DACHSER telephelyei Chengduban, Nanjingban, Ningboban, Sencsenben, Szucsouban és Zhongshanban jelenleg is zárva vannak, amíg a helyi hatóságok engedélyt nem adnak az újbóli működésre.

  • Az időszak alatt a kollégák otthonról dolgoznak 
  • További változások várhatók a telephelyek nyitvatartásával kapcsolatban. Ezzel kapcsolatos fejleményekről folyamatos tájékoztatást küldünk 
  • A hongkongi kirendeltségen az operáció teljesen mértékben üzemel

Weboldalunkat folyamatosan frissítjük. Ha bármilyen problémája vagy kérdése merülne fel, keresse illetékes DACHSER kirendeltségünket.

DACHSER Interlocking

Kezdjen most a DACHSER-rel, és tegye meg az első lépését a célvonal felé!

Javítsa nemzetközi ellátási láncait: a közúti valamint a légi és tengeri logisztikai hálózatunk nagyfokú integrálásával az optimalizált folyamatok előnyeit kínáljuk a különböző szállítók és rendszerek között.

Intelligens megoldásainkkal a teljes ellátási láncot kezeljük, biztosítva ezzel az áru és az információ nemzetközi áramlását. Kiemelkedő logisztikai atlétáink hozzák létre a leginkább integrált folyamatokat.

Tudjon meg többet

LIEGL & DACHSER (2018-ben)

84130000
Éves bevétel
9
Telephelyek száma
578000
Szállítások
Még több információ