Karrier Mediaroom

DACHSER European Logistics

Áruja célba juttatásához használja fel a DACHSER napi indítású járatait és átfogó gyűjtőszállítási hálózatát egész Európában.

DACHSER Chem Logistics

A DACHSER Chem Logistics professzionális megoldást kínál a vegyi anyagok és veszélyes áruk (ADR) logisztikájára. Csomagolt vegyipari termékeket szállítunk és tárolunk különböző iparágakban.

DACHSER Food Logistics

A DACHSER Food Logistics segítségével iparág-specifikus logisztikai megoldásokat kínálunk a hőmérséklet-ellenőrzött élelmiszerek szállítása és raktározása területén.

DACHSER szabad raktárkapacitás

Térképünk segítségével megnézheti, hogy melyik DACHSER raktár kínál az igényeinek megfelelő szabad helyet.

A DACHSER, mint munkáltató

Ismerje meg a LIEGL & DACHSER Kft-t munkavállalóinak véleménye alapján.  

Track & Trace
Azonnali küldemény információ

Mediaroom

19.04.2024
Megérkezett az új DACHSER magazin!

Senki sem tudja megjósolni a jövőt – sem a politikusok, sem a tudósok, sem a közgazdászok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy abbahagyhatjuk a fejlődés figyelemmel kísérést, a trendek nyomon követését, és nem vonjuk le a megfelelő következtetéseket a holnapra vonatkozóan. Arra van szükség, hogy közelről vizsgáljuk meg az eseményeket és kérdéseket tegyünk fel –, illetve ami a legfontosabb, figyelnünk kell. Mindez nyilvánvalónak tűnhet, ám a mindennapi üzleti életben igazi kihívást jelenthet.

15.04.2024
A DACHSER arcai 9. -  A segítségnyújtás a közös alap

A DACHSER arcai sorozat új részében Kézdi Viktóriával, a DACHSER inside sales executive munkatársával beszélgettünk, aki a vállalat pilisvörösvári telephelyén dolgozik. Viki nagyon szereti a munkakörével járó pörgést, a kommunikációt az ügyfelekkel, és még a hideghívások is motiválják. Hisz abban, hogy teher alatt nő a pálma, és logisztikai szolgáltatásokra mindig szükség lesz. Szabadidejében szeret főzni és különleges recepteket fejleszt az egészséges táplálkozás jegyében, aminek gyakran kollégái eszik meg a javát, akik többek is, mint kollégák, hiszen munka után is rendszeresen szerveznek programokat együtt.

11.04.2024
A DACHSER felvásárolja a Brummer élelmiszer-logisztikai szolgáltatót

A DACHSER a Brummer felvásárlásával megerősíti az élelmiszer-szállítmányozó és -raktározó hálózatát Európában. A cégcsoport alapítása óta a European Food Network partnere a Németország, Ausztria és a környező országok közötti, hőmérséklet-szabályozott élelmiszerek-szállításban.

11.04.2024
A DACHSER & Fercam Italia sebességet vált
2024. március 28-i hatállyal a DACHSER megszerezte a DACHSER & Fercam Italia vegyesvállalat részvényeinek 80 százalékát. Ezzel teljessé vált a Fercam olasz logisztikai vállalat gyűjtőszállítmányozással és szerződéses logisztikával foglalkozó részlege többségi tulajdonának megvásárlása.
05.04.2024
DACHSER Tudástár 1. –  Járatindítási gyakoriság és átfutási idő: hogyan működik egy precíziós rendszer?

Rugalmas és megbízható – a DACHSER ezt a két jelzőt használja legtöbbet a saját működése viszonylatában. De miből ered ez a magabiztosság? Milyen rendszert működtet a vállalat annak érdekében, hogy ez a két szó valóban fedje a tevékenységüket? Mit jelent pontosan az, hogy naponta indulnak járatok Európa minden területére? DACHSER Tudástár sorozatunk első részében a járatindítási gyakoriság és az ún. lead time, vagyis átfutási idő irányából vizsgáljuk meg, hogyan működik egy logisztikai cég.

2
04.04.2024
Robotmanőverek

Az önvezető járművekben nagy lehetőségek rejlenek a logisztika területén. Felhasználásuk egyik módja például a csereszekrények és félpótkocsik automatizált manőverezése. De hogyan lehet ezt biztonságosan és hatékonyan megvalósítani egy forgalmas logisztikai központban? A dél-németországi Langenauban található DACHSER-telephelyen valós üzemben végeztek kutatásokat erre vonatkozóan.

02.04.2024
Szállítás és raktározás egyben: új telephelyen a kecskeméti DACHSER

Már teljes üzemben dolgozik az ország egyik legmodernebb, nemzetközi logisztikai raktára Kecskeméten. Az ország egyik legdinamikusabban fejlődő térségében a korábbi, kisebb telephely már nem tudta kielégíteni a beérkező logisztikai igényeket, ezért döntött a cég a költözés mellett. A DACHSER helyi telephelye az új helyszínen hatalmasat nőtt: az összesen 7500 négyzetméteres, 9 méter magas helyiségben 18 dokkolókapu várja a ki- és beérkező kamionokat. A kirendeltségen komplex szolgáltatás elérhető, azaz szállítási és raktározási feladatokat is ellát a vállalat, de a legújabb technológiával felszerelt raktárban értéknövelt szolgáltatásokat is kínálnak. A DACHSER hálózata révén Kecskemétről is indulnak küldemények minden nap minden európai városba, de a költözés után a közvetlen járatok száma is megnőtt – minden nap indul már kamion a vállalat egyik Eurohubjába, a német Überherrnbe.

2
21.03.2024
A DACHSER tartja az irányt és bővíti globális hálózatát

A logisztikai iparág a koronavírus-világjárvány és a globális ellátási láncok zavarai után tapasztalt rendkívüli fellendülést követően 2023-ban visszatért a normális kerékvágásba. A DACHSER számára is gyenge globális logisztikai kereslet jellemezte a pénzügyi évet a légi és tengeri áruszállításban tapasztalt jelentős túlkapacitás és meredeken csökkenő árak miatt.

08.03.2024
Lezárult a Frigoscandia felvásárlása 

2024. március 4-től a Frigoscandia AB a DACHSER 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, és a logisztikai szolgáltató élelmiszer-logisztikai hálózatának része lett. A dátum egyben a skandináv vállalat teljes integrációjának kezdetét is jelzi a DACHSER hálózatába. Az akvizíció révén a skandináv ügyfelek is élvezhetik az egységes minőségi szabványok előnyeit.

04.03.2024
A DACHSER kitüntetést kapott a sikeres App-Communityért

A DACHSER „Citizen Development Empowerment Award” kitüntetést kapott. Ezzel a díjjal a smapOne AG a logisztikai szolgáltató programjának sikerét díjazta, amely a munkatársak egy programozási ismeretek nélkül is saját alkalmazásokat készítő globális közösségét hozta létre, és ezáltal előmozdította a vállalaton belüli digitalizációt.

Lásd még

Óda a frissességhez

A klasszikus szimfónikus zenekarokhoz hasonlóan a DACHSER Food Logistics üzletágában is minden a rendkívül pontos időzítésen múlik. Tökéletesen összehangolt  folyamatok, magas szintű minőség és harmonikus együttműködés jellemzi a folyamatban résztvevő szereplőket.

A hőmérséklet-szabályozott logisztika területén szerzett több évtizedes tapasztalatok birtokában munkatársaink nap mint nap megbirkóznak az élelmiszeripari és élelmiszer-kereskedelmi kihívásokkal a megbízható ellátási lánc érdekében. Függöny fel!  - győződjön meg róla saját szemével!

Tovább

LIEGL & DACHSER (2023-ben)

40500000000
Árbevétel HUF-ban (nettó, nem konszolidált)
7
Telephelyek száma
634800
Szállítások
Még több információ

Helyek világszerte

Fióktelepeink elérhetőségei

Kérése vagy kérdése van? Itt találja a világszerte működő fiókjaink elérhetőségeit.

Keresés helye