Karrier Mediaroom

DACHSER Magyarország– az összes logisztikai szolgáltatás egy helyen

A rendszerszintű és charterszolgáltatások átfogó európai közúti szállítási hálózata, valamint a telephelyek, leányvállalatok és partnervállalatok egységes szerkezete elősegíti, hogy minden iparágban támogatni tudjuk Önt a logisztikai követelmények megbízható, költséghatékony és időben pontos teljesítésében. Megbízásainkból gyűjtő-, valamint rész és komplett rakományok szállítását végezzük az ipari és a fogyasztási cikkek ágazatában magas színvonalú beszerzéssel és kiszállítással karöltve Európa és világszerte egyaránt. A DACHSER Contract Logistics szakértelmét alkalmazó egyéni megoldások rugalmas szállítási, tárolási és hozzáadott értéket jelentő szolgáltatásokat biztosítanak.

Napi összeköttetés és pontos tranzitidő szerte Európában

A rendszerszintű és charterszolgáltatások átfogó európai közúti szállítási hálózata, valamint a telephelyek, leányvállalatok és partnervállalatok egységes szerkezete elősegíti, hogy támogatni tudjuk Önt a logisztikai követelmények megbízható, költséghatékony és időben pontos teljesítésében. Megbízásainkból gyűjtő-, valamint rész és komplett rakományok szállítását végezzük magas színvonalú beszerzéssel és kiszállítással karöltve Európa és világszerte egyaránt. A DACHSER Contract Logistics szakértelmét alkalmazó egyéni megoldások rugalmas szállítási, tárolási és hozzáadott értéket jelentő szolgáltatásokat biztosítanak.

Intelligens informatikai megoldások az áruszállítás támogatásához

A DACHSER rugalmas és hatékony IT rendszerével könnyen figyelemmel kísérjük a logisztikai folyamatokat az egész ellátási láncban, ezzel biztosítva az áruszállítás átláthatóságát és biztonságát. Zökkenőmentes nyomon követés az egész ellátási láncban (Tracking & Tracing), amelyet a minden interfészen elérhető, egységes vonalkód-leolvasás tesz lehetővé.

A DACHSER European Logistics előnyei:

  • Sűrű, átfogó gyűjtőszállítmányozási-hálózat szerte Európában  
  • Igényre szabott megoldások az áruszállításhoz  
  • Országspecifikus piacismeret  
  • Standardizált teljesítménynormák minden DACHSER-telephelyen  
  • Informatikai megoldásunkkal, az ActiveReport segítségével állandóan felügyelheti a tervezett szállítási ütemterveket.   
  • Nagy szállítási gyakoriság szerte Európában  
  • Pontos tranzitidő az eLogistics productpilot szolgáltatásnak köszönhetően   
  • B2C-megoldások a targo-on-site szolgáltatásban

DACHSER European Logistics részletesen

A siker útján a DACHSER Procurement Logistics-szal

A disztribúciós logisztika területéről ismert erősségeink a beszerzési logisztikában is megjelennek. A logisztikai lánc minden pontján biztosított hatékony folyamatok és az egységes, automatizált információáramlás révén a DACHSER Procurement Logistics teljes körű tervezési biztonságot, a lehető legjobb válaszidőt és teljes átláthatóságot kínál. Az adott DACHSER-telephely a folyamat felügyelőjeként és irányítójaként elsődleges kapcsolattartóul szolgál, és koordinálja az áruk mozgását. A teljes logisztikai láncban biztosított automatizált, egységes információáramlás magas szintű átláthatóságot biztosít, és gyors válaszidőt tesz lehetővé.

Érje el úticélját gyorsabban Eurohubjaink és tranzit termináljaink segítségével

Mindennap összekötjük Európa különböző pontjait. Eurohubjaink, azaz Überherrn (Saar-vidék), Pozsony (Szlovákia) és Clermont-Ferrand (Franciaország) segítségével biztosítjuk az áruk gyors, hatékony és biztonságos mozgását. A gyűjtőszállítmányokról a közvetlen és rendszerszintű szállítási szolgáltatások intelligens kombinációja gondoskodik. E kombinációval Ön pénzt, időt és erőforrásokat takaríthat meg, és bárhová zökkenőmentes, hatékony szállítást vehet igénybe.

Amit ígérünk: A lehető legmagasabb minőségű szolgáltatás

A DACHSER European Logistics biztosítja a lehető legmagasabb minőségi és biztonsági normáknak való megfelelést az ellátási lánc minden szakaszán. Minden telephelyünk betartja az egységes teljesítménynormákat és a minőségi előírásokat. Biztosítjuk ügyfeleinket, hogy minden DACHSER telephely azonos szabályok és folyamatok alapján működik. Decentralizált telephelyeink közeli regionális elhelyezkedésük miatt könnyen elérhetők ügyfeleink számára. Ez lehetővé teszi a gyors válaszidőt, míg ügyfélszolgálati munkatársaink már a helyszínen, elsődleges kapcsolattartóként személyre szabott segítséget nyújthatnak.

Tökéletes gyűjtőszállítmányozás az European Logistics-ban

Az entargo termékcsaládunk minden tekintetben megfelel az országos és európai LCL-, gyűjtőrakományos és gyűjtőkonténeres szállítások szolgáltatási követelményeinek.   

Igényre szabott megoldásokat kínálunk a DACHSER Chem Logistics (vegyipari termékek) és a DACHSER DIY Logistics üzletágak részére. A szállítási szolgáltatások palettáját részleges és teljes, az ügyfél pontos igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatás egészíti ki.  

A DACHSER Cargoplus szállítási szolgáltatással az árucikkeket jóval Európa határain túl juttatjuk célba. Hálózatunk jelenleg Törökországba, a Magreb-régióba és a Független Államok Közösségébe is intéz szállításokat. Emellett a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága biztosít zökkenőmentes kapcsolódást a világ légi és tengeri szállítási hálózataihoz.

Incoterms

A mellékelt PDF fájl a napi munkavégzés támogatásához (jogi biztosítékok nélkül) nyújt áttekintést az Incoterms 2020-ről.

Letöltés

Termékeinkhez

Prémium európai logisztika
Több