Karrier Mediaroom

Az integritás, mint a bizalom egyik eszköze

A DACHSER mindig is törekedett arra, hogy üzleti tevékenységét és szolgáltatásait jogilag és etikailag is kifogástalan módon végezze és üzleti gyakorlata megfeleljen a vonatkozó követelményeknek. Ez elválaszthatatlanul kapcsolódik a DACHSER és munkavállalóinak mindennapi magatartásához.

Az „Integritás a Logisztikában mottójával a DACHSER elsősorban saját magával szemben támasztott igényként, de ezzel egyidejűleg az üzleti partnerei felé fennálló elvárásként is jellemzi a Compliance témakörét.

  • Az aktuális üzleti érdekeknek megfelelően cselekszünk
  • Partnereinkkel fenntartható üzleti kapcsolatokat biztosítunk
  • Tiszteletben tartjuk ügyfeleink elvárásait, és biztosítjuk őket arról, hogy jogi és etikai normák szerint fogunk működni
  • Szilárd alapot teremtünk ügyfeleinkkel való megbízható együttműködéshez

A DACHSER meggyőződéssel vallja, hogy egy fenntarthatóan irányított, jövőbiztos vállalkozás nagymértékben arra támaszkodik, hogy a folyamatban részt vevő összes személy tisztességesen viselkedik. Sikeres, hosszú távú üzleti kapcsolatokat szeretnénk kiépíteni őszinte, megbízható és korrekt magatartás alapján.

Az „Integritás a Logisztikában” teszi a DACHSER -t hiteles és feddhetetlen partnerré minden ügyfél és üzleti partner számára. A DACHSER vállalati Corporate Compliance az alábbi link alatt tudakozódhat.

Ha aktívan részt szeretne venni a DACHSER CMS támogatásában, vagy vélt szabálytalanságot kíván jelenteni, akkor ezt az alábbi link alatt tudja megtenni.

Az alábbi dokumentumok letöltése itt lehetséges: 

•    DACHSER Magatartási kódex
•    DACHSER Üzleti partnereinek magatartási kódexe

Magatartási kódex ZIP (0,22 MB)