Hírek

Eredményes előrelépés a Liegl&Dachser-nél

A DACHSER jelentős logisztikai szakmai műhelyként kiemelt figyelmet fordít a kollégák képzésére, előremenetelére. 2020-as év őszén újabb fontos kinevezés történt, Pál Orsolya Sales Executive posztjából Business Development Manager Solutions státuszba lépett, aki közel 8 éve dolgozik már a vállalatnál.

Pál Orsolya, Business Development Mangager Solutions, Liegl&Dachser Kft.

Pál Orsolya 2013 legeleje óta tevékenykedik a Liegl&Dachser-nél. Sales Executive pozícióban Pilisvörösvár, Tiszaújváros, Kecskemét és Pécs területén is kivette a részét a munkából, 2016 óta pedig Kecskemét és Pécs régiókban látja el az értékesítéssel kapcsolatos feladatait. Az elmúlt években a két kirendeltség kiemelt partnereit kezeli, emellett a kecskeméti kirendeltségvezető munkáját is helyettesként támogatta. ,,Új pozíciómban, a European Logistics üzletágban, Business Development Manager Solutions-ként fogok tevékenykedni a Dachsernél, amelyet idén szeptember elsejétől töltök be. A munkakör újonnan jött létre az országban, fő feladatom pedig a meglévő portfólió kezelése és fejlesztése mellett, országosan az újonnan megjelenő, kiemelt potenciális ügyfelek akvirálása, implementációja, különösen koncentrálva a Dachser egyéni üzleti megoldásaira, értéknövelt szolgáltatásaira, figyelembe véve a logisztikai szolgáltató erősségeit és újító szemléletét.” – hangsúlyozta Pál Orsolya.

Szakmai kihívások előtt

Orsolya legnagyobb szakmai kihívásként a kommunikáció megfelelő kialakítását nevezi meg, továbbá rendkívül fontosnak tartja a folyamatos szakmai fejlődést. A jövőre nézve céljai között szerepel, hogy tovább erősítse a kecskeméti és a pécsi csapatot, illetve az új ismeretek szerzésére, valamint a vállalati szakmai képzéseken való részvételre is kiemelt figyelmet fog fordítani. A Dachser frissen kinevezett Business Development Manager Solutions kollégája szabadidejében szívesen kirándul és aktívan sportol.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay