Újabb németországi járatot indított Magyarországról a DACHSER

Napi gyűjtőjárat indult Frankfurtba

Ismét új útvonalat nyitott a Liegl&Dachser Kft., amelynek köszönhetően a logisztikai cég már a kilencedik németországi gyűjtőjáratát indítja Magyarországról. A cég a növekvő forgalom és vevői igényeknek megfelelően bővíti kapacitását Európában és biztosítja a gyors áruelosztást még a megnövekedett európai forgalom mellett is. A Pilisvörösvárról naponta induló gyűjtőjárat a következő napon érkezik Frankfurtba, így kétnapos kiszállítást biztosít Mannheim és Koblenz városába is.

Napi gyűjtőjárat indult Frankfurtba Pilisvörösvárról
Napi gyűjtőjárat indult Frankfurtba Pilisvörösvárról

A Pilisvörösvár-Frankfurt-Pilisvörösvár útvonalon közlekedő járat április 4-én indult el napi forgalomban, és Frankfurt légikikötőjén keresztül közvetlen kapcsolatot biztosít a magyarországi légi küldemények számára is. Az új járattal a DACHSER a meglévő kapacitásainak bővítése mellett versenyképesebb szolgáltatást is biztosít a direkt útvonal révén.

Az új járatindítás sűrűbb és frekventáltabb elérhetőséget biztosít köztünk és a Frankfurti Gateway között, így a légi export feladásaink korábbi járatokat érnek el, amely rövidebb tranzit időt tesz lehetővé a feladó és érkező légi állomások között

Bakos-Szekeres Dóra, Airfreight manager, Liegl&Dachser ASL Hungary Kft.

Az új Frankfurt útvonalon is igénybe vehető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

Folyamatosan bővülő járatkínálat

Frankfurt mellett további nyolc német városba indít naponta járatot a Liegl&Dachser Kft. pilisvörösvári központjából, ezzel széles lefedettséget biztosít Németországban a magyar ügyfelei részére. 2021-ben a cég 6 új gyűjtőjárattal bővítette szolgáltatásait Európában. Januárban Zalaegerszegről Bad Salzuflenbe, februárban a lengyelországi Sosnowiecbe, áprilisban pedig a németországi Gersthofenbe indult járat Magyarországról, továbbá tavaly nyártól Szlovéniába indított küldemények is már egy munkanapos futamidővel érnek célba Magyarország területéről a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően. Tavaly szeptembertől a hazánkban feladott küldemények már másnap Horvátországba érnek a DACHSER új útvonalán, Kassára pedig Tiszaújvárosból mennek naponta a gyűjtőjáratok.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay