A DACHSER Magyarország segítségével jutottak el az adományok a rászorulókhoz

A Liegl&Dachser Kft. idén decemberben is úgy gondolta, hogy szállítási szolgáltatásával támogatja a rászoruló embereket. Az idei évben már több alkalommal segítette a Baptista Szeretetszolgálatot, az év folyamán az ukrán menekülteknek szállított adományokat Mátészalkára és most decemberben a Cipősdoboz segélyakcióban vállalt támogató szerepet. A logisztikai szolgáltató felajánlotta, hogy a pilisvörösvári Friedrich Schiller Gimnázium szervezésében összegyűjtött adományokat a Baptista Szeretetszolgálat dunaharaszti szervezetéhez szállítja. 

A DACHSER Magyarország segítségével jutottak el az adományok a rászorulókhoz

„Több éves hagyomány ez iskolánkban. Ilyenkor nemcsak a csomagokat vesszük át, hanem délutánonként önkéntes diákjaink nézik át a dobozokat, csomagolják újra, ha szükséges, hogy a lehető legszebb és legtartalmasabb ajándékok érkezzenek a gyűjtőpontra. Az idei évben a Baptista Szeretetszolgálatnak gyűjtöttünk. Két raklapnyi cipősdobozzal indultunk útnak Dunaharasztiba. A csomagok szállításában a Liegl&Dachser Kft. támogatta az akciót, akiknek külön köszönjük a segítséget” – mondta Szeitz Teodóra, a Friedrich Schiller Gimnázium pedagógusa. ​​​​​​​

Az adománycsomagok útja

Idén 19. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el a szervezet, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá. A Szeretetszolgálat bízik benne, hogy az összegűjtött adományokkal szebbé tudja tenni sokezer nélkülöző ember ünnepét. 

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay