A DACHSER Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát

Idén további növekedés várható

2022-ben a Liegl&Dachser tovább növelte kapacitását és ismét új járatokat indított magyarországi telephelyeiről Frankfurtba. Továbbá két vidéki kirendeltség napi összeköttetése is megvalósult, így elindult a Liegl&Dachser két vidéki telephelyét közvetlenül összekötő napi gyűjtőjárat is Magyarországon az ügyfelek gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálásáért. 

A DACHSER Magyarország tovább bővíti európai logisztikai hálózatát
A DACHSER Magyarország tovább bővíti európai logisztikai hálózatát

Üzleti szempontból az elmúlt időszak egyik legfontosabb új vonala a Pilisvörösvár-Frankfurt-Pilisvörösvár járat volt, ami tavaly áprilisban indult és közvetlen összeköttetést biztosít a Magyarországról és a Magyarországra érkező gyűjtőszállítmányok számára.

„A napi frankfurt am maini gyűjtőjárat beindításával rendkívül gyors, akár kétnapos, háztól-házig futamidőt és magas minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani immár gyűjtőforgalomban is, legyen szó akár exportról vagy importról. Ezáltal megvalósult régi célunk, hogy Németország nyugati felén a már évek óta meglévő napi saarbrückeni, stuttgarti és düsseldorfi gyűjtőjárataink mellett közvetlen járattal és átrakás nélkül érjük el Hessen tartományt” – mondta Szontágné Hajnal Zsuzsanna, Sales manager, European Logistics, Liegl&Dachser Kft.

A közúti forgalom mellett az új napi gyűjtőjárat kedvezőbb feltételeket biztosít a légi szállítmányozás terén is. „Az új járatindítás sűrűbb és frekventáltabb elérhetőséget biztosít köztünk és a Frankfurti Gateway között, így a légi export feladásaink korábbi járatokat érnek el, amely rövidebb tranzit időt tesz lehetővé a feladó és érkező légi állomások között” – mondta  Bakos-Szekeres Dóra, Airfreight manager, Liegl&Dachser ASL Hungary Kft.

A napi frankfurt am maini gyűjtőjárat beindításával rendkívül gyors, akár kétnapos, háztól-házig futamidőt és magas minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani immár gyűjtőforgalomban is, legyen szó akár exportról vagy importról. Ezáltal megvalósult régi célunk, hogy Németország nyugati felén a már évek óta meglévő napi saarbrückeni, stuttgarti és düsseldorfi gyűjtőjárataink mellett közvetlen járattal és átrakás nélkül érjük el Hessen tartományt

Szontágné Hajnal Zsuzsanna, Sales manager European Logistics, Liegl&Dachser Kft.

Frankfurt mellett további nyolc német városba indít naponta járatot a Liegl&Dachser, ezzel teljes lefedettséget biztosít Németországban, így egész Németország két napon belül elérhető az ügyfeleink számára.

Új vidéki összekötővonal 

A tavalyi év sikereként könyvelhetjük el, hogy elindult a Pécs – Zalaegerszeg közvetlen gyűjtőjárat októberben, ezáltal megvalósult az első olyan belföldi összeköttetés, ami közvetlenül két vidéki telephelyet köt össze a pilisvörösvári központ érintése nélkül. Ezt megelőzően vidéki telephelyeink belföldi gyűjtőjáratai csak Pilisvörösváron keresztül juttatták el szállítmányaikat vidéki célállomásokra.

A DACHSER Magyarország szerepe az európai gyűjtőhálózatban

Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt fontos szerepet tölt be Közép- és Kelet-Európában. A pilisvörösvári központból naponta összesen húsz, az országból pedig közel huszonhét közvetlen járat indul európai gyűjtőraktárakba. A vállalat tervei szerint 2023-ban további bővítéseket kíván bevezetni.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay