Legfrissebb operációs hírek az Air & Sea Logistics üzletágban

Mostani tájékoztatónkban beszámolunk a legrissebb DACHSER Air & Sea Logistics APAC, EMEA és Americas üzleti egységeinek működési állapotáról. A mellékelt dokumentumban (letöltést lásd lent) felsoroljuk, hogy az adott DACHSER országos kirendeltsége hogyan működik: teljes mértékben, korlátozottan vagy egyáltalán nem. Az országok helyzete gyorsan változhat, így a mellékelt dokumentumot rendszeresen frissítjük és a honlapunkon közzétesszük.

Őszintén sajnáljuk, ha a járvány miatt kialakult helyzetben ügyfeleinknek bármilyen kellemetlensége jelentkezett. A DACHSER-nél rendkívüli intézkedések vannak érvényben és ügyfeleink számára a legjobb alternatívákat kínáljuk az ellátási lánc működésének fenntartása érdekében. Szeretnénk a figyelmét felhívni arra, hogy a nemzetközi kikötőkben, repülőtereken vagy a vámhatóságoknál kialakult helyzet szállítási késedelmeket okozhat. Ezenkívül a globális légi szállítási piacon a kapacitás hiányából adódó problémák feszült helyzetet teremtenek, mivel az utasszállító járatok pillanatnyilag még nem üzemelnek.

A  DACHSER szigorú higiéniai intézkedéseket vezetett be (munkatársaink home office-ban dolgoznak) a biztonságos munkakörnyezet megteremtése és a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. A DACHSER megpróbálja a lehető legalacsonyabb szinten tartani ezen intézkedések hatását, ám a kormányok hivatalos döntései és a bevezetett óvintézkedések együtt némi késést okozhatnak az operációs folyamatokban.

Weboldalunkat folyamatosan frissítjük. Ha bármilyen problémája vagy kérdése merülne fel, keresse országának illetékes DACHSER kirendeltségét.

A DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának működése 2020.04.27. PDF (0,24 MB)
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay