Hírek

Megérkezett az új DACHSER magazin!

A folyamatok kulcselemei – emberek a logisztikában.  Az aktuális DACHSER magazin most ezt a kiemelt témát helyezi előtérbe. 

Dachser magazin, 02/2020-as lapszám

Különösen a válság idején mutatkozik meg leginkább, hogy milyen kiemelkedő szerepet játszanak az aktívan működő logisztikai láncok az ellátási folyamatokban és mennyire fontosak az azokat irányító emberek - függetlenül attól, hogy raktár csarnokokban, irodákban dolgoznak vagy épen tehergépkocsit vezetnek. Olvassa el a kiadvány címlap történetét, és ismerje meg, hogy az élet tempójának egyre gyorsabbá válásával a DACHSER vállalati értékei milyen mértékben nyújtanak Önöknek segítséget, teremtenek bizalmat, és hogyan hoznak egyre közelebb egymáshoz bennünket. Ez az egyetlen módja a jelenlegi kihívások kezelésének és a korábbinál erősebb kilábalásnak a válságból.

A globális világjárvány hatásait az „Ellátási láncok a stressz alatt” című cikkben elemezzük. Lapozzon a 18. oldalra és olvassa el, hogy a DACHSER miként biztosítja ügyfelei számára a maximális ellátási lánc stabilitását és hogyan hoz rugalmas megoldásokat az orvosi védőeszközök nemzetközi szállításának támogatására.

A tehergépkocsi vezetők szintén komoly kihívásokkal szembesülnek mindennapi munkájuk során, nehéz körülmények között, nap mint nap  szállítják az árukat a kiskereskedelem és az ipari termelés számára. A 30. oldalon kezdődő interjúban a flotta manager és a belföldi szállítmányozási vezető beszámol arról, hogy miként élik meg a jelen helyzet mindennapi próbatételeit és hogyan tudnak még nagyobb elismerést nyújtani a tehergépkocsi vezetőknek. 
A kiadvány bővelkedik nem koronavírust érintő témákban is, beleértve például az alternatív meghajtású teherszállítmányozás területén bekövetkezett fejleményeket. Áttekintést erről  a 24. oldalon talál. 

A logisztika világáról még sok más történet és hasznos információ vár Önökre a mostani lapszámban. 

A kiadvány elérhetőségei

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letölve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

Dachser magazin 2020/02-es lapszám_Eglish PDF (7,35 MB)
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay