Új irányítás alatt a DACHSER DIY-Logistics üzletága

A DACHSER hálózata évenente közel 5 millió küldeményt szállít a kertészeti – és barkácspiaci ágazat számára.

Jens Wollmann az év elején vette át a DACHSER DIY-Logistics üzletágának vezetői posztját. Utóda Ralf Meistes-nek, aki több mint 20 éve alapította, fejlesztette és irányította a DACHSER DIY-Logistics üzletágát. Ralf Meistes 2019 végén nyugállományba vonult.

A DACHSER DIY-Logistics üzletágának új vezetője
A DACHSER DIY-Logistics üzletágának új vezetője

A DACHSER DIY-Logistics üzletága 1998 óta van jelen a piacon. “Az iparágspecifikus megoldások az elmúlt húsz évben folyamatosan fejlődtek.  „Az üzletág közel  5 millió küldeményt szállít évente, ami egyértelműen azt hangsúlyozza, hogy a szolgáltatások kifejezetten a globális kertészeti – és barkácspiaci üzletek igényeihez igazodnak“ mondja Stefan Hohm Corporate Director, DACHSER Corporate Solutions, Research & Development.

A DACHSER DIY-Logistics üzletága 1998 óta létezik. Az iparágspecifikus megoldások az elmúlt húsz évben folyamatosan fejlődtek. Az üzletág közel  5 millió küldeményt szállít évente, ami egyértelműen azt hangsúlyozza, hogy a szolgáltatások kifejezetten a globális kertészeti – és barkácspiaci üzletek igényeihez igazodnak

Stefan Hohm, Corporate Director, DACHSER Corporate Solutions, Research & Development

A sikeres DACHSER DIY-Logistics üzleti modell továbbra is élni fog egyesítve a DACHSER globális hálózatának alapszolgáltatásait a barkácspiaci szektor speciális szakértelmével együtt" A beszállítók, kiskereskedők és közvetlen vevők barkácspiaci logisztikával szemben támasztott igényei egyre dinamikusabban változnak, ezért összpontosítunk a testreszabott logisztikai szolgáltatások kínálatára és az ipari megoldások növekvő nemzetközivé válására" nyilatkozta Jens Wollmann új pozíciójában.

 

Ralf Meistes hivatalos jogutódja

Jens Wollmann közel 20 éves logisztikai iparágspecifikus szakértelemmel rendelkezik, amiből 10 évet a DACHSER-nél töltött. A 43 éves vezető fuvarszervezőként kezdte a karrierjét a vállalatnál 2004-ben. Kilenc évig különböző pozíciókban dolgozott, többek között a Dachser Air & Sea üzletágában, az értékesítésen és key account manager-ként. 2013-ban elhagyta a céget és különböző értékesítési feladatokat látott el a DHL-nél. Business Development & Account Manager South poziciójából ismét a  DACHSER-hez érkezett 2018 tavaszán és azóta Ralf Meistes hivatalos utódjaként vette át folyamatosan feladatkörét.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay