Napi gyűjtőjáratok most már Horvátországba is

A szállítmányozás, ezen belül is a gyűjtőszállítmányozás, rendkívüli fejlődésen ment keresztül az utóbbi 10-15 évben a European Logistics üzletágban. A DACHSER korábban heti egy-két alkalommal indított gyűjtőjáratokat, azonban ma már napi szinten. A szállítási idő jelentősen csökkent az új közvetlen járatoknak köszönhetően, így költséghatékonyabbá vált a szállítás az ügyfelek részére.

A Liegl&Dachser az évek során számos járatbővítést hajtott végre. A meglévő nyugat-európai (Ausztria, Franciaország, Németország) és kelet-európai (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) desztinációk után terveink szerint ősztől Szlovénia mellett most már Horvátországba is közvetlen napi járatot indítunk. A pilisvörösvári székhelyű vállalatunk az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti, naponta 18 járat indul a közvetlen úticélok felé.

A DACHSER-nél meghatározott menetrend alapján indítjuk a járatainkat, órára és percre pontosan tervezzük a szállítási folyamatokat.

A pilisvörösvári és zalaegerszegi telephelyeinkről történő napi indítással a Horvátországba irányuló szállításokat az új járatoknak köszönhetően 1 munkanapos futamidővel tudjuk az ügyfeleink részére biztosítani.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, kérjük keresse illetékes DACHSER kirendeltségünket!

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay