Szabad raktárterületet kínál a DACHSER Pécsen

Szabad raktárterületet és megbízható logisztikai partnert keres a dél-Magyarországi régióban?

A DACHSER pécsi kirendeltsége 1000 négyzetméteres, állványos statikus tárolási rendszer alapján kialakított, fedett (nem temperált) logisztikai raktárral rendelkezik.
Szabad kapacitásunk: 400 EURO paletta hely.

A raktárunkban tárolt áruk számítógépes ellenőrzése minden esetben saját raktárkezelő rendszerünkben zajlik. A rendszer segítségével átlátható adminisztrációt biztosítunk a cikkszámok rögzítésétől kezdve a raktári készlet naprakész nyilvántartásán át a készletmozgások (be-és kitárolás) pontos lekövetéséig. Az innovatív szoftver szerves része a teljeskörű, hálózatba kötött és integrált DACHSER IT-megoldásoknak. Az integrált megoldások különösen hasznosak abban az esetben, ha raktározási szolgáltatásainkon túl a szállítási feladatokban is cégünk megoldásait veszik igénybe.

Tájékoztatásul megadjuk a pécsi logisztikai raktárunkban lévő szabad kapacitási lehetőségünket az alábbi paraméterek szerint: 

  • Helyszín: H-7630 Pécs 
  • Szabad kapacitás: 400 EURO paletta hely
  • Raktár kialakítása: polcos elrendezés, nem temperált 
  • Raktárunk SQAS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a raktározás mellett a gyűjtőszállítmányozási tevékenységünkre is érvényes. 
  • A raktározáshoz kapcsolódó értéknövelt szolgáltatásaink és nemzetközi gyűjtőszállítmányozási hálózatunk biztosítják cégüknek a megbízható, gyors és pontos árukezelést, szállítást

Bővebb információkért kérjük, keresse fel honlapunkat: 
https://www.dachser.hu/hu/szerzodeses-logisztika-97
 
Érdeklődését várjuk pécsi irodánk elérhetőségein:
E-mail: dachser.pecs@dachser.com
mobil:   +36 30 967 1382

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay