Karrier Mediaroom

DACHSER Contract Logistics – minden egy helyen

A DACHSER Contract Logistics globális szállítási hálózatunkat hatékony raktározással, ügyfélspecifikus értéknövelt szolgáltatásokkal és egyéni tanácsadással egészíti ki.

A különböző üzleti egységek szerinti központi szolgáltatások intelligens, átfogó együttese a szerződéses logisztika keretei közé tartozik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy testre szabott logisztikai megoldásokat kínáljunk nagy- és közepes méretű ipari és kiskereskedelmi vállalatok számára. Az értékláncba tartozó összes funkciót pontosan az ellátási lánc konkrét követelményeihez igazítjuk. Ahhoz, hogy optimális logisztikai megoldásokat kínálhassunk Önnek, egyéni szolgáltatásokkal kiegészített költséghatékony, standard logisztikai szolgáltatásokat biztosítunk.   

A Mikado szoftverbe ágyazva működik globális, egyedülálló rendszerünk, a Warehouse Management System (WMS). A rendszert a teljes szállítási folyamatba integrálták, és azóta is folyamatosan fejlődik. A globális szinten egységes szoftvernormákkal rendelkező Mikado teljes körű átláthatóságot, folyamatosságot és védelmet biztosít.

Sokrétű szolgáltatások - egy megoldás

Integrált raktározási szolgáltatásaink segítségével világszerte optimális minőségű szerződéses logisztikai megoldásokat tudunk garantálni, így biztosítva a leghatékonyabb folyamatok lezajlását az ellátási láncban. Sokféle értéknövelt szolgáltatásunkkal az értéklánc minden pontján optimalizáljuk a logisztika folyamatát. 

Szolgáltatásaink szállítási hálózatunkon alapulnak. Ezenkívül a legfontosabb beszerzési és értékesítési piacokon is jelen vagyunk; logisztikai partnerekként képesek vagyunk globális tevékenységeinket időben, rugalmasan és hatékonyan kezelni.   

A szerződéses logisztika területén tevékenykedő szakértőink egyaránt kiválóan ismerik a termékeket, az ágazatot és a piacot. A hatékony és integrált megoldások kifejlesztése érdekében szakértőink megvizsgálják az áruforgalom általános logisztikai állapotát. Önnel vannak, amikor pályázatokon indul, optimalizálják a vállalat meglévő logisztikai koncepcióit és gyártási folyamatait, valamint újakat is terveznek.

A helyszínen az alábbi szolgáltatásokat tudjuk biztosítani: Hálózatunk közel hozza a piacot, és bizalmat teremt

Hálózatunk biztosítja, hogy helyi és országos szakértők álljanak kapcsolattartókként az Ön rendelkezésére.   

Szolgáltatásunk minőségét a DACHSER hálózatán belüli ismeretátadás szavatolja. Mindezt az egyéni képzési programok és a DACHSER Expert Warehouse Operation osztályok (DEWO-k) közötti rendszeres eszmecsere eredményezi.  

A DACHSER szállítási hálózatával közösen stabilan ott vagyunk a világ legfontosabb beszerzési és értékesítési piacain. A DACHSER Air & Sea Logistics globális légi és tengeri teherszállítási hálózatán keresztül létesített interkontinentális kapcsolatok eredményeként megbízható partnerek lehetünk a szerződéses logisztika területén.

Raktározás
Több
Értéknövelt szolgáltatások
Több