Sarkalatos intézkedések a jelenlegi Covid-19 helyzet kezelésére

Miután jelentős számú ország vezetett be a közéletre irányuló korlátozásokat, és néhányan lezárták a határaikat (jelenleg a személyforgalom elől), számos kihívással kerülünk szembe a koronavírus helyzet pillanatnyi állásának eredményeképp. A vírus terjedésének megfékezésével járó intézkedések miatt a DACHSER régiókra vagy átvevői csoportokra vonatkozó szállítási korlátozásokkal szembesül (pl. vendéglátó ipar, illetve kiskereskedelem, az alapáruk kivételével). Így szükségünk van ügyfeleink támogatására.

Arra kérnénk megbízóinkat, hogy csak olyan küldeményeket adjanak át szállításra, amelyeket garantáltan fogadni tud az átvevő fél. Amennyiben célállomási korlátozások vagy üzlet bezárás miatt nem sikerül a szállítmányok kézbesítése, az úton levő küldeményeket külön díjért visszafordítjuk, hogy minél hamarabb visszakerülhessenek a feladó felügyelete alá. Ugyanezekre a területekre vagy címzettekhez nem fogadunk el további szállítmányokat. Ezzel a mindannyiunk érdekét szolgáló intézkedéssel szeretnénk elkerülni az állásidőket, és az árusérülési kockázatokat.

Szükség esetén természetesen egyéni átmeneti tárolási lehetőségeket is tudunk kínálni szerződéses logisztikai kereteken belül. Tárolókapacitás foglalás ügyében kérjük ügyfeleinket, hogy lépjenek kapcsolatba velünk.

Az intézkedésből fakadó esetleges kényelmetlenégeket sajnálatosnak tartjuk, de kötelességünknek érezzük, hogy felvázoljunk minden eshetőséget.

Munkatársaink világszerte összeköttetésben maradnak ügyfeleinkkel. Bármilyen kérdés esetén kérjük, késedelem nélkül lépjenek kapcsolatba az illetékes DACHSER kirendeltséggel, annak érdekében, hogy egyéni helyzetük megvitatásra kerüljön, és további lépeseket tegyünk áruszállításaikért.

A jelenlegi helyzettel kapcsolatos összes hír megtalálható az érintett országok DACHSER weboldalán.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay