Saját vállalati örökségünk a helyes iránymutató

Kerülje a kedvezőtlen üzleti helyzeteket és éljen a piac kínálta új potenciákkal – nyilatkozta Bernhard Simon a DACHSER vezérigazgatója a válságkezelésről, a DACHSER kultúrájának részeként.

Bernhard Simon a DACHSER vezérigazgatója a válságkezelésről a DACHSER kultúrájának részeként

A koronavírus világjárvány közepén azonban érdemes visszatekintenünk az 1930-as pénzügyi válságra, amely teljes mértékben felforgatta a világgazdaság egészét. Az akkori idők is bővelkedtek megpróbáltatásokban és nehézségekben: a globális gazdasági krízis Németországot teljes egészében sújtotta, az ipari termelés drámai módon esett vissza és a belföldi szállítási piac is egy év alatt mintegy 20%-al zuhant. Thomas Dachser számára ebben a helyzetben mégis megkérdőjelezhetetlen volt az a bátor, mégis előre tekintő lépés, hogy megalapítsa saját szállítmányozással és raktározással foglalkozó vállalkozását.

A DACHSER kultúrájának szerves részeként igyekszünk távol tartani magunkat a bizonytalan kimenetelű üzleti helyzetektől, miközben egyidejűleg kihasználjuk a dinamikus piac kínálta lehetőségeket. Saját értékeinkre épülő üzleti stratégiánkra és erőforrásainkra támaszkodunk a problémák megoldásában - ez egy olyan általános nézet, amely a vállalat 90 éves történelmét végigkíséri. Vállalatunk előre kiszámítható kockázatokkal számol és távol tartja magát minden többségi nézettől és ipari tendenciától. Ezek cégünk merész és elszánt döntései, melyre büszkék vagyunk.

Történelmünket sikeresen továbbvisszük

Saját iránytűnkre, mint vállalati örökségünkre támaszkodunk, hogy mindig a helyes iránymutatást biztosítsa nekünk. A koronavírus járvány idején végig megőriztük azt a bizalmat és elkötelezettséget, amelyre ügyfeleink, szolgáltató partnereink és munkavállalóink együttesen támaszkodhatnak. Logisztikai hálózataink stabilnak, rugalmasnak és befogadására készeknek bizonyultak, ügyfeleink számára folyamatosan, fennakadások nélkül elérhetőek vagyunk - ezáltal a lehető legjobb alapot nyújtva a történet folytatásához.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay