Megérkezett az új DACHSER magazin!

Ahogy a világ minden területén, úgy a gazdaságban, a logisztikában és mindannyiunk életében is teljes a bizonytalanság. A koronavírust még mindig nem sikerült teljesen megfékezni, a világ egyik kereskedelmi központjában, Hong Kong-ban berobbant ismét a koronavírus járvány és rohamosan nő a pozitív esetek száma. És a világ most döbbenten néz Európára, Ukrajnában háború dúl és emberek tömege kényszerül menekülésre. 

DACHSER magazin, 1/2022-es lapszám

Ezek az események bizonytalanságot és megpróbáltatások sorát hozzák, amelyek jelentős hatást gyakorolnak a globális ellátási láncokra is. A közeljövőre, de már a következő hetekre vonatkozó előrejelzések is minden eddiginél nehézkesebbek és az áruforgalom megszervezése továbbra is kihívásos. Sokrétű problémákkal állunk szemben, amelyek minden eddiginél kreatívabb megoldásokat igényelnek. Mi úgy gondoljuk, a DACHSER továbbra is jó partnere Önnek ebben a válságos helyzetben. 

A DACHSER elkötelezettséget vállal a logisztika főbb fejlesztési irányainak formálása mellett. A mostani lapszám kiemelt és előretekintő figyelmet szentel ennek a témának. A címlaptörténet öt fejezetben írja le, hogy a logisztika mely mérföldkövei várnak ránk hosszú távon és hogyan érhetjük el ezeket. Kristálytiszta, hogy bár a fenntarthatóság, a digitalizáció, a megbízhatóság és az agilitás alapvető jelszavak, de a döntő szerep az embereké marad. Munkatársaink üzletünk kulcsfontosságú szereplői és azok is maradnak. További részleteket erről a lapszám 6. oldalán olvashat.

Alexander Tonn, a DACHSER Road Logistics üzletágának igazgatója szintén a képzett és motivált csapat döntő szerepét hangsúlyozza. A 20. oldalon kezdődő interjúban ismerteti a logisztika jelenlegi kihívásait, amelyekben kiemelt figyelmet szentel az egyre növekvő sofőrhiánynak is. A 24. oldalon található állásinterjú bemutatja a fiatal kollégák tehetséggondozását és olyan fiatal kollégát állít előtérbe, aki veleszületett mozgáskorlátozottsága ellenére is következetesen megvalósítja terveit.

A kiadvány elérhetősége

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

DACHSER magazin 1/2022-es lapszám_English PDF (10,80 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay