Professzionális biztonság: Szabad helyek a DACHSER veszélyesanyag-raktárában Pilisvörösváron

A veszélyes anyagok tárolása, szállítása is lehet rizikómentes, ha adottak a feltételei: szakértő személyzet, professzionális épületek, járművek és modern technológia a szabályok és előírások maximális betartásával kombinálva. A DACHSER pilisvörösvári veszélyesanyag-raktárában mindez teljesül, és most ismét elérhetők szabad raklaphelyek az ügyfelek számára.

DACHSER pilisvörösvári veszélyesanyag-raktárában szakértő személyzet, professzionális épületek, járművek és modern technológia várja az ügyfeleket.

4000 raklaphely válik szabaddá a közeljövőben a DACHSER pilisvörösvári veszélyesanyag-raktárában – ami ritka lehetőség, mivel a telephely általában teljes kihasználtsággal működik. A népszerűség oka jellemzően az a több évtizedes tapasztalat, amellyel a DACHSER rendelkezik ezen a területen. Képzett kollégák és kifejezetten a feladatra szabott rendszerek irányítják itt a veszélyes áruk tárolását és szállítását. A pilisvörösvári raktár rendelkezik SQAS, ISO és OCS tanúsítvánnyal, valamint veszélyesanyag-tárolói engedéllyel is. A telephelyen elérhető az iparág jelenleg legmodernebb felszereltsége: polcsprinklerek és gázérzékelők találhatók a teljes területén, a csarnok az igényeknek megfelelően temperálható, és a DACHSER saját fejlesztésű raktár- és szállítmánykezelő rendszere gondoskodik arról, hogy az áru tökéletes biztonságban várja rendeltetési helyére szállítását.

A DACHSER pilisvörösvári raktárában lehetőség van fokozottan tűz- és robbanásveszélyes termékek tárolására is, köszönhetően elsősorban a veszélyesáruk kezelésére felkészített, szakképzett raktári és adminisztratív személyzetnek. Jelentős tapasztalatuk van egyebek között festékek, hígítók, lakkok, növényvédőszerek, ipari tisztítószerek, vegyipari alapanyagok és késztermékek, egyéb raklapos szárazáruk és alapanyagok vagy késztermékek tárolásában.

A nemzetközi hálózat része

A telephely természetesen a világot behálózó, professzionális működést és magas minőséget biztosító DACHSER hálózat része, így a veszélyes anyagok raktározása és raktárlogisztikája mellett országon belüli és nemzetközi disztribúciót is ellát. Naponta indulnak innen gyűjtőjáratok a vállalat többi magyar telephelyére, valamint külföldre is: Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Romániába, Horvátországba, Szlovéniába, Ausztriába, Franciaországba és Szlovákiába. A közvetlen kapcsolat előnye, hogy rövid átfutási időket tesz lehetővé, a veszélyes áruk a lehető legkevesebb idő alatt érhetnek célállomásukra.

Elérhetőek Pilisvörösváron a DACHSER egyéb területein is ismert, egyedi igényekre szabott értéknövelt szolgáltatásai is – a vegyes gyűjtőcsomagolás kialakítása, a termékdisplayek összeállítása, a címkézés, a homogén gyűjtőcsomagolások kialakítása, és a visszárukezelés.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Erika Kohegyi Consultant for Communication