Hírek

Megérkezett az új DACHSER magazin!

Együtt átvészelni a válságot - vagyis hogyan fűzi szorosabbra kapcsolatait ügyfeleivel és partnereivel a DACHSER?

Dachser magazin, 03/2020-as lapszám

A globális járvány továbbra is komoly kihívásokat jelent a politika, az üzleti élet és a társadalom számára. Ugyanakkor a válság egyértelműen rámutat egy olyan nyilvánvaló és mégis fontos tényre: ezeket a bizonytalan és megpróbáltatásos időket csak akkor tudjuk átvészelni, ha mindannyian összefogunk. Olvassa el a DACHSER magazin új számának címlaptörténetét, hogy megtudhatja, miként vészeltük át az elmúlt hónapok akadályait szoros együttműködésben ügyfeleinkkel és partnereinkkel – a bezárásoktól, az európai határzáraktól kezdve az orvosi műszerek világszerte történő szállításáig, egészen a szupermarketek élelmiszer ellátásáig. Részletekért lapozzon a 4. oldalra.

De hogyan befolyásolja a koronavírus válság hosszú távon gazdaságunkat, és hogyan fog változni az áruk globális áramlása? Vagy a helyi kisvállalkozói termelés ismét reneszánszát éli majd, közelebb kerülve nagykereskedelmi piacokhoz? Vagy netán a koronavírus válság a globalizáció végét hirdeti? A 24. oldalon ismét a jövőt vesszük szemügyre – amelyben úgy gondoljuk, hogy néhány dolog megváltozik, bár minden bizonnyal nem minden.

Ebben a lapszámban azt is megtudhatja, hogy a DACHSER hogyan próbálja egyensúlyban tartani a pótolhatatlan logisztikai segédeszköz, a raklap egész Európára kiterjedő áramlását.

Ellátogatunk a Karlsruhe melletti Malsch-ba is, ahol nemrégiben nyílt egy olyan raktár, ami korszerű, modern felszerelésű tárolási lehetőséget biztosít a veszélyes anyagok számára. 

A logisztika világáról még sok más történet és hasznos információ vár Önökre a mostani lapszámban. 

A kiadvány elérhetőségei

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

DACHSER magazin_03_2020_ English PDF (6,84 MB)
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay