Megérkezett az új DACHSER magazin!

Fizikai erőlét, technikai jártasság, mentális erő, tapasztalat, kockázattudatosság, együttműködés és a természet tisztelete - ezek mind a csúcs hegymászás elengedhetetlen követelményei. De ezek a tulajdonságok akár lehetnének egy sikeres vállaltvezetési stratégia alappillérei is.

DACHSER magazin - 1/2023-as Lapszám

Ezen gondolatok mentén fogalmazódott meg a DACHSER pontos küldetése, középtávú üzleti céljaival és annak lehetőségével, hogy hogyan kívánja ezeket megvalósítani. A legfrissebb DACHSER magazin címlap története pont ezeket a kérdéseket helyezi előtérbe. Lapozzon a 6. oldalra és tudjon meg többet erről. 

A 18. oldalon egy sikeres ügyfélkapcsolati történettel folytatódik a magazin. A TTI cég (Techtronic Industries Company Ltd, Hong Kong, alapítva 1985-ben) – mint az elektromos szerszámok, kiegészítők, kéziszerszámok, kültéri berendezések, valamint padlóápoló és tisztító berendezések gyártója és beszállítója a DACHSER-t választotta ellátási láncainak optimalizációjához. A DACHSER átfogó elemzést készített a TTI ellátási láncairól annak érdekében, hogy hatékonyabbá és rugalmasabbá tegye ezeket a változó globális szállítási körülmények figyelembe vételével. 

Ha már a változásról beszélünk, akkor Marokkó neve mindenképp említést érdemel, mert az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. A Maghreb-országok egyre több vállalatot vonzanak termelési helyszínként és energiaszállítóként a globális ellátási láncok felbomlása miatt. A DACHSER már évek óta jelen van a térségben és folyamatosan bővíti tevékenységét annak érdekében, hogy a régió még közelebb került európai szállítási hálózatához. Bővebb tájékoztatásért lapozzon a 24. oldalra. 

A jövőt semmiképp nem lehet innovációk nélkül alakítani. Szeretnénk bemutatni Önöknek a DACHSER Idea2net elnevezésű ötletbörzéjét, ami egy olyan stratégiailag orientált vállalati program, amelynek célja, hogy világszerte minden DACHSER alkalmazottat bevonjon. Célja, hogy a munkavállalók ötleteit összeszedjék, elemezzék, illetve azokból kiválasztásra kerüljenek az új innovációk alapgondolatai. A 32. oldalon megtudhatja, hogyan ápoljuk a találékonyságot és a kreativitást a teljes cégcsoporton belül. 

A kiadvány elérhetőségei

Dachser magazin 2023/01-es lapszám_ Angol verzió PDF (6,66 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay