Megérkezett az új DACHSER magazin!

Amikor a globális válságok és kihívások világát éljük, a megbízhatóság, az egységes piaci fellépés és az előreutaló intézkedések mentőövnek bizonyulhatnak. A sok bizonytalanság közepette mi a DACHSER-nél mégis igyekszünk mindent kézben tartani és a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítani ügyfeleink számára. A DACHSER magazin legújabb történeteiben most erről olvashatnak.  

DACHSER mazagin - 2/2022-es lapszám

A Camso cég - mint az ipari gumiabroncsok, kerekek és gumihevederek vezető gyártója - címlap történetéből megtudhatja, hogy a DACHSER mint vezető logisztikai szolgáltató hogyan kezeli, felügyeli és optimalizálja ügyfele teljes globális ellátási láncait az elejétől a végéig. A 6. oldaltól teljes részletességgel bemutatjuk Önöknek, hogyan jött létre ez a megállapodás, milyen előkészületekre volt szükség, és hogy hogyan működik az együttműködés a mindennapokban.

Hogyan kerülnek a grillsütők a helyi barkácsboltba, az online kiskereskedők polcaira vagy akár az európai piacokra a mostani kültéri, szabadtéri szezonban? Erre kaphat részletes választ a DACHSER magazin 20. oldalán, ahol betekintést nyerhet a DACHSER DIY Logistics iparági megoldásaiba és konkréten abba, hogy az amerikai Char-Broil cég hogyan vette igénybe a logisztikai szolgáltató raktározási szakértelmét és személyre szabott megoldásait ezen a speciális iparági területen.

A mostani lapszám személyes interjút készített Edoardo Podestá Úrral, a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának ügyvezetőjével a légi, tengeri szállítmányozási és logisztikai szektor előtte álló kihívásairól. Az interjúban beszámol arról, hogy az elkötelezettség, a sok éves szaktudás és a tapasztalat a kulcsa annak, hogy az ügyfelek ellátási láncai a lehető legmegbízhatóbbak és leghatékonyabbak legyenek.

A kiadvány elérhetősége

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

DACHSER magazin 02/2022-es lapszám _English PDF (7,44 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay