Megérkezett az új DACHSER magazin!

"A kiválóság megőrzése, a hatékonyság növelése."  Ezzel a korábbi jelmondattal indul most a legújabb DACHSER magazin, melyben Burkhard Eling, a DACHSER új vezérigazgatója ad interjút és nyilatkozik arról, mit jelentenek számára ezek a szavak.

DACHSER magazin - 2/2021-es lapszám

Interjújában Eling részletesen kifejti az innováció és a digitalizáció jelentőségét, a klímavédelem fontosságát és az emberek szerepét a holnap logisztikájában. Ha a jövőnk univerzumára gondolunk, akkor mindannyian ugyanazzal a feladattal állunk szembe: a globális világjárvány legyőzésével. A világszerte felgyorsult oltási kampányoknak köszönhetően már látszik a remény. Berlinben a DACHSER támogatja a Szenátus raktárkezelési folyamatait az oltóanyagok fővárosban történő kiszállításával együtt. Ezzel kapcsolatban nemcsak szakértői logisztikai ismeretekre, hanem nagyfokú bizalomra és rugalmasságra is szükség van.

A koronavírus az elkövetkező időszakban továbbra is aktuális téma marad. Mindannyian sajátos módon éljük meg a világjárványt, meg kell küzdenünk mind privát életünk, mind munkahelyi feladataink változásával egyaránt. De mi változott valójában? Ezekről a gondolatokról beszélgetünk most a DACHSER munkavállalóival a kontinensek minden tájáról. 

A logisztika világáról még sok más történet és hasznos információ vár Önökre a mostani lapszámban.  

A kiadvány elérhetőségei

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

DACHSER mazagin 2021/2-es lapszám - English PDF (6,00 MB)
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay