Hírek

Megérkezett az új DACHSER magazin!

Az év végéhez közeledve hátralévő időnket arra használtuk, hogy visszatekintettünk, értékeltük ide év eseményeit, hogy egyben felkészüljünk a jövő új kihívásaira is. És pontosan ezt tettük a DACHSER magazin legújabb, de idei egyben utolsó számában is.

Dachser magazin 04/2020-as lapszám

31 év szoros együttműködés után a DACHSER operatív ügyvezetői pozíciójában Bernhard Simon vezérigazgató és Michael Schilling helyettese, a Road Logistics üzletág COO-ja jövőre csatlakozik a Felügyelő Bizottsághoz, Burkhard Eling lép be új vezérigazgatónak.

A DACHSER magazin címlaptörténetében egy rövid utat teszünk visszafelé az időben, és végigvezetjük Önöket a vállalat történetének legfontosabb korszakain. Ezután egy közös interjúban Bernhard Simon és Michael Schilling részletesen beszélnek a DACHSER-nél töltött idejükről és a vállalat nevében egyben előretekintik jövőbeli együttműködésüket is. 

A logisztika világáról még sok más történet és hasznos információ vár Önökre a mostani lapszámban. 

A kiadvány elérhetőségei

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

Dachser magazin 04/2020-as lapszám - English PDF (8,17 MB)
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay