Hírek

Frissen tartott áruk Délkelet-Európában

Az Európai Élelmiszer Hálózat tovább bővíti szolgáltatását.

Frissen tartott áruk Délkelet-Európában

Április óta a DACHSER élelmiszerárukra szabott heti gyűjtőszállítást kínál egész Európából Macedóniába, Montenegróba és Bosznia-Hercegovinába, szerbiai szállítmányozó ügynökségén, a Nelt-en keresztül. Korábban csupán közvetlen szállításokkal volt mód az említett országok kiszolgálására.

Mindezen felül az élelmiszerhálózatban immár Törökországba irányuló hőmérséklet-szabályozott gyűjtőszállításokra is lehetőség van. Egy adott élelmiszeráru rendeltetési helyétől függően a küldeményeket négy török vámszabadraktár valamelyikébe szállítják, ahol a címzettek vagy közreműködő partnereik felvehetik az árukat.

Háttérinformáció:

Az Európai Élelmiszer Hálózat egy a DACHSER által vezetett európai gyűjtőhálózat. Folyamatosan magas szintű minőséget kínál élelmiszerszállítmányok tekintetében, köszönhetően az egységes, határokon átívelő standardoknak. A 13 partnerrel és 10 szállítmányozó ügynökséggel működő hálózat 34 európai országot fed le. A hálózatnak közel 1,74 millió m2 élelmiszer-minőségű tároló helyhez és 10.500 db hűtött szállítóeszközhöz van hozzáférése.