Megérkezett az új DACHSER magazin!

A pezsgő: a világon nincs még egy olyan nemes ital, ami egyszerre tud luxust, eleganciát és életörömöt adni. A nemes cseppek nem csak a gyártás során igénylik a legnagyobb odafigyelést. Minőségi logisztikára is szükségük van - a szőlő tőkétől az áruházak polcáig, vagy akár egy exkluzív rendezvényig.

DACHSER Magazin, 1/2020-es lapszám

A Moët Hennessy első osztályú németországi termékei számára a DACHSER kiterjedt és testreszabott szolgáltatásokat vállal - az áruk szállításától a raktározásig, a csomagolásig, sőt személyesen gravírozott pezsgőcimkék raktár logisztikáját is. Hogy miért van a legjobb pezsgő a legjobb kezekben a DACHSER-nél? Olvassa el 4. oldalunkat. 

Ebben a számban a Benelux államokba is eljuthatunk, ami a világ egyik legfontosabb logisztikai központja. A DACHSER 45 éve rendelkezik saját telephelyekkel a régióban, és itt is teljes logisztikai kínálatot kínál: légi árufuvarozást a régió nemzetközi repülőterein, tengeri árufuvarozást a fő tengerentúli kikötőkben, belföldi szállítást szoros partnerhálózattal és folyamatosan bővülő raktározási szolgáltatással. Olvassa el összefoglalónkat a 28. oldalon. 

A tradicionális hagyományokkal rendelkező Lamberts Glassworks bajor vállalat munkáját is bemutatja mostani lapszámunk. A Lamberts kiváló minőségű üveget gyárt az Elizabeth Tower új óralapjaihoz, melyeket Big Bennek is neveznek. Ez a szám azt a történetet meséli el, ahogyan a DACHSER a lehető legmegbízhatóbb és legegyszerűb módon szállítja az üveget az Egyesült Királyságba.

A kiadvány elérhetőségei

Mindezt és erről többet itt és most talál meg. Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letölve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

Dachser Magazin 01/2020 English PDF (6,99 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay