A DACHSER szállítmányozási hálózata felkészült a dinamikus változásokra

Köszönjük! Üzeni a DACHSER – Az elmúlt hetekben ügyfeleink már előzetesen tájékoztatást adtak nekünk az aktuális szállítási igényeikről és bevontak bennünket tervezéseikbe. Ez lehetővé tette számunkra, hogy erőforrásainkat viszonylag gyorsan a tényleges szállítási igényekhez igazítsuk. A szállítási volumenekben az elmúlt hetekben erőteljes stagnálás következett be, emiatt átmenetileg csökkentük szállítási kapacitásainkat és ennek megfelelően speciális menetrendeket alakítottunk ki.

Az új koronavírus fertőzések csökkentésére hozott intézkedések az elmúlt napokban pozitív hatást mutattak számos európai országban. A kezdeti enyhítő intézkedések, például a kiskereskedelmi üzletek részleges újbóli megnyitása megkönnyítette az emberek mindennapi életét. Mivel sok ipari vállalat folytatja a termelést - bár többnyire alacsonyabb szinteken -, várhatóan ismét ingadozó, de alapvetően növekvő szállítási volumenre számítunk.

Ügyfeleink aktív támogatásával  megalapozottan tudunk felkészülni a következő időszakra, így ismét képesek leszünk újra kézben tartani a növekvő szállítási mennyiségeket a jól ismert DACHSER minőségben. A jövőben is elengedhetetlenül fontos lesz számunkra, hogy ügyfeleink továbbra is minden olyan szükséges információt megadjanak nekünk, amelyek lehetővé teszi számunkra, hogy a szállítási kapacitást és a tervezést a kereslethez tudjuk igazitani. 

Szeretnénk Önöknek köszönetet mondani az aktív együttműködésért ebben a kihívásokkal teli időszakban, és örömmel várjuk munkánk folytatását, amelyben továbbra is támaszkodhat a DACHSER-re. 

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay