Hírek

A DACHSER ismét Németország egyik legsikeresebb logisztikai márkája

A LOGISTIK HEUTE és a BVL második helyet adta a családi vállalkozásnak a "Contract Logistic Service" kategóriában.

balról jobbra: Alexander Tonn, Managing Director DACHSER European Logistics Németország, aki a Corporate Contract Logistics felelőse és Thomas Klare, Department Head Contract Logistics Consulting

A LOGISTIK HEUTE szakmagazin olvasói és a BVL (Mitglieder der Bundesvereinigung Logistik) tagjai ismét kiválasztották Németország idei legsikeresebb logisztikai márkáit. A DACHSER a második helyezetet kapta a „Contract Logistics Service” kategóriában. Összesen 250 márka vett részt a 12 kategóriás online szavazáson.

Contract Logistics Service kiépítése

„Nagyon örülünk ennek a díjnak, amelyet 2017 után immár második alkalommal kaptunk meg a contract logistics ágazatban. Az olvasók szavazata azt mutatja, hogy az integrált raktári és szállítási szolgáltatásainkat a piac nagyon kedvezően fogadja ”- mondta Alexander Tonn, Corporate Director, DACHSER Corporate Contract Logistics.

A DACHSER az elmúlt években jelntős befektetéseket hajtott végre a contract logistics szolgáltatásainak bővítésébe. A logisztikai szolgáltató jelenleg összesen 1,6 millió négyzetméter raktárterülettel rendelkezik, így világszerte több mint 2,4 millió raklapnyi területet kínál ügyfelei számára.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay