A DACHSER a világ legnagyobb teherszállító repülőgépét bérli

A DACHSER Air & Sea Logistics nemzetközi üzletága bérelte a világ legnagyobb Antonovs AN-124 és AN-225 típusú teherszállító repülőgépeit, amik több alkalommal szállítottak egészségügyi árukat Kínából Ausztriába. A DACHSER European Logistics üzletága ezután szárazföldi szállítmányozási hálózatán keresztül továbbította az árukat megbízóik felé szerte Európában. 

A DACHSER Air & Sea Logistics nemzetközi üzletága bérelte a világ legnagyobb Antonovs AN-124 és az AN-225 típusú teherszállító repülőgépeit.

A kínai Tianjin repülőtérről indult az az Antonov An-225 típusu teherszállító repülőgép, ami két nappal később már Hörschingben, Linz repülterén landolt. Figyelembe véve a jelenlegi koronavírus inézkedéseket a teljes rakományt a leszállás után közvetlenül átpakolták a DACHSER European Logistics hálózatának közel húsz teherautójára további elosztás céljából.

A kezdeti sikerek meghozták az eredményt, ugyanis további hét, orvosi felszerelésekkel teli járat érkezése várható még Tianjinből és Chengduból. A DACHSER European Logistics üzletága ezután szárazföldi szállítmányozási hálózatán keresztül továbbítja majd az árukat megbízóik felé Európa-szerte.

Csapatmunka és együttműködés

A csapatmunka és a szoros együttműködés teszi lehetővé a DACHSER számára, hogy kihasználja integrált hálózati lehetőségeit és így egy kézből kínál teljes megoldást ügyfelei számára. Az ilyen mértékű nagyprojektek csak a légi szállítmányozási szervezetek összehangolt, nemzetközi együttműködésével és a DACHSER belföldi szállítmányozási hálózatának bevonásával valósíthatók meg eredményesen. A DACHSER légi szállítmányozási hálózata az elmúlt években kulcsfontosságúvá vált és központi szerepet játszik a stratégiai légi teherszállítás fejlesztésében. A DACHSER még válság idején is stabil légi teherszállítási hálózatot és kreatív, intelligens megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay