2024-es olimpiai és paralimpiai játékok - a legfontosabb dátumok és az ellátási láncokra gyakorolt hatásuk

Franciaország idén nyáron a világ két legnagyobb sporteseményének ad otthont Párizsban és számos más francia városban. A nyári olimpiai és paralimpiai játékok főként a fővárosban zajlanak majd július 26. és szeptember 8. között.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a közelmúltbeli kormányzati és önkormányzati döntésekről, valamint azokról a megnövekedett számú logisztikai korlátozásokról, amelyek a játékok kapcsán júliustól szeptemberig a párizsi régióba történő szállításainkat érintik.

A szállítmányozásra és a logisztikára gyakorolt hatások:

Hogyan lehet csökkenteni az események ellátási láncokra gyakorolt hatását?

A DACHSER mindig ügyfelei elégedettségét és a szállítás minőségét helyezi a középpontba. Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben az időszakban milyen fontos szerepet játszunk az áruforgalom, a szállítás és az elosztás hatékony irányításában. Ezért már most azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb választ adjuk az eseményt kísérő szállítási és logisztikai igényekre.

Ön is támogathat minket ebben:

  • Beszéljen beszállítóival és ügyfeleivel a megfelelő készletszintek biztosítása érdekében.
  • Csak létszükségletű szállításokat tervezzen az érintett célállomásokra az említett időszakokban.
  • Ha szükséges, növelje készleteit még az eső párizsi tesztesemények előtt azért, hogy  augusztus 12. hétfő és augusztus 27. kedd  - az olimpia vége és a paralimpia kezdete – között kelljen csak újra feltölteni ezeket.

Kérdés esetén kérjük, érdeklődjön DACHSER-kapcsolattartójánál.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Erika Kohegyi Consultant for Communication