Karrier Mediaroom

DACHSER Fashion Logistics - logisztikai szakértelem a divatszakemberek számára

A divat világa folyamatosan mozgásban van. Az új kollekciók megjelenése között egyre rövidebb időközök telnek el, és mind a divatiparnak, mind a kiskereskedelmi szektornak hatékony és megbízható logisztikai stratégiákra van szüksége ahhoz, hogy az áruk tökéletes állapotban és a lehető leggyorsabban eljussanak az értékesítési pontra. Alapvető fontosságúak a finomhangolt logisztikai megoldások, amelyek optimális szintű szabványosítással és maximális rugalmassággal párosulnak. A DACHSER Fashion Logistics rendelkezik ezzel a szakértelemmel, és olyan divatspecifikus megoldásokat kínál Önnek, amelyek kifejezetten az Ön iparágának összetett logisztikai feladataihoz igazodnak.

Ha a DACHSER Fashion Logistics az Ön partnere, Ön profitálhat a textilipari logisztika területén szerzett iparágspecifikus szakértelmünkből, a DACHSER globális hálózatából, valamint a szerződéses logisztikai megoldásainkból és raktározási szolgáltatásainkból. További előny, hogy integrált informatikai megoldásaink átláthatóságot és integrációt biztosítanak azáltal, hogy folyamatosan megbízható és könnyen hozzáférhető információkat nyújtanak. Az innovatív Roll&GOH és ProFashional Box szállítási rendszerekkel megbízhatóan, időben és sérülésmentesen juttatjuk el divatáruit a célállomásra, hogy megteremtsük Önnek azt a bizonyos „varázslatos pillanatot”. Ügyfele a kiszállítás után azonnal kiválaszthatja kedvenc termékét az új termékkínálatból. Mottónk: a megfelelő áru a megfelelő időben, tökéletes állapotban, a megfelelő helyen.

DACHSER Fashion Logistics
DACHSER Fashion Logistics

Takarítson meg időt és pénzt függő szállítási szolgáltatásunkkal

A DACHSER Fashion Logistics két innovatív, környezetbarát megoldást fejlesztett ki a függő és lapos csomagolású áruk közvetlen eladáshelyi kiszállítására, valamint a légi áruszállításra, amelyek érezhető költségelőnyt biztosítanak Önnek: Roll&GOH és ProFashional Box. Mindkét termék lenyűgözően magas fokú újrafelhasználhatósággal és az ellátási láncon belüli hatékonyság érzékelhető növelésével, valamint az átlátható nyomon követés lehetőségével rendelkezik.

Roll&GOH

Exkluzív DACHSER teherhordónk, a Roll&GOH lehetővé teszi, hogy egyszerre küldjön függő és lapos csomagolású árut Európa-szerte. A görgős konténert képzett sofőrjeink közvetlenül az üzletbe szállítják, minden további csomagolóanyag nélkül. Az árut ezután akasztott és gyűrődésmentes állapotban lehet kivenni. A DACHSER divattal foglalkozó szakemberei szakértő tanácsokat adnak Önnek a teherhordó legjobb felszereléséhez és hatékony használatához, hogy időt és pénzt takarítson meg. A dobozok csendes görgőkkel mozgathatók az üzletbe. Az áruk csomagolása biztonságos, eső- és porbiztos. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a kényes árukat azonnal és tökéletes állapotban lehet elhelyezni az üzletben a ruhatartó sínekre és a kirakatokra, időigényes többletmunka nélkül. Az optimális kezelés és a gyors szállítási idő mellett a Roll&GOH rendszerrel a csomagolási hulladék is csökkenthető, ami a környezetnek is kedvez.

Az Ön előnyeinek áttekintése:

 • Iparág-specifikus szakértelem
 • Kiváló minőségű szállítási szolgáltatás innovatív teherhordókkal
 • A divatipar igényeire szakosodott, képzett személyzet
 • Gyors, megbízható kiszállítás
 • Szabványosított folyamatok és eljárások minden ágazatban – világszerte
 • Egyedi logisztikai megoldások az ügyfél igényeire szabva
 • Globális jelenlét és globális ellenőrzés az ellátási lánc felett
 • Ügyfeleink ökológiai lábnyomának folyamatos nyomon követése és csökkentése
 • Megbízható európai szállítási hálózat, amely gyors és rugalmas hozzáférést biztosít a világ összes értékesítési és beszerzési piacához

A DACHSER Fashion Logistics részletesen:

A ProFashional Box       

Ez az innovatív teherhordó lehetővé teszi a függő és lapos csomagolású áruk rendkívül hatékony szállítását világszerte légi áruszállítással. A ProFashional Box kifejezetten az egységrakományt képző eszközök (ULD-k) számára lett optimalizálva. A ProFashional Boxszal olyan innovatív csomagolási megoldást kínálunk Önnek, amely lehetővé teszi, hogy áruit költséghatékonyabban és a legmagasabb fokú védelemmel küldje el. Az egyszerű kezelés, a tökéletes helykihasználás és az újrafelhasználhatóság önmagáért beszél. A teherhordó további előnye, hogy üresen feladva az összes alkatrésze a szállításra optimalizált lapos dobozban található.

Az Ön megbízható logisztikai hálózata a divatszakemberek számára        

Hatékony és kiterjedt hálózatunk segítségével szállítjuk termékeit az összes európai piacra és a világ egyéb, kulcsfontosságú piacaira. Átfogó Air & Sea Logistics szolgáltatásaink, valamint a szerződéses logisztikai szolgáltatásokat nyújtó raktározás a globálisan orientált ellátási láncok sikerének alapvető sarokkövei.

A következőket kínáljuk Önnek:

 • Európa-szerte érvényes szabványok a logisztikai folyamatokban és a szállítási folyamat végponttól végpontig tartó átláthatósága
 • Hozzáférés kiterjedt Road and Air & Sea Logistics hálózatunkhoz
 • Magas szállítási minőség az egységesített folyamat- és szolgáltatási szabványok révén az egész hálózaton belül
 • Végponttól végpontig terjedő megoldások a globális beszerzéshez, raktározáshoz és elosztáshoz
 • Minőségbiztosítás automatizálással és átláthatósággal az egységes iránymutatásoknak megfelelően
 • Az entargo termékcsaláddal folyamatosan magas minőségi színvonalat biztosítunk az Ön szállítmányai számára Európa-szerte.
 • Több mint 150 európai raktárhely, amely 1,6 millió m2 tárolóterületet foglal magában
 • Homogén folyamatok, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványoknak
Fenntartható logisztika a divatipar számára 

Jelentősen csökkentjük ökológiai lábnyomunkat a kétszinten rakodható csereszekrények, valamint a megapótkocsik és hosszú teherautók használatával a megnövelt rakodási kapacitás érdekében. A városközpontokba történő szállításokhoz egyre gyakrabban használunk elektromos teherautókat és elektromos segédmotoros teherkerékpárokat.