Karrier Mediaroom

Légi fuvar – a levegő meghódítása a DACHSER Air & Sea Logistics-szal

A légi szállítmányok kezelése során a globális ellátási láncok és folyamatok terén szerzett sokéves tapasztalatunkat kamatoztatjuk. A DACHSER Air & Sea Logistics közvetlen és charterszolgáltatásokat is ajánl teljes és részrakomány esetén, illetve expressz és futárszolgálatot. Kapukat üzemeltetünk a világ légi teherszállításának stratégiai csomópontjain, így hatékony és eredményes logisztikai szolgáltatásokat nyújthatunk. Preferált szállítói stratégiánk részeként kizárólag olyan megbízható teljesítményt nyújtó légitársaságokkal dolgozunk, amelyek megfelelnek minőségi normáinknak.

Ön is élvezheti a vezető légitársaságokkal, repülőterekkel és ügynöki társaságokkal ápolt közvetlen kapcsolatunk előnyeit, csakúgy, mint az általunk biztosított gyakori indulást és fix kapacitást a világ légi teherszállításának stratégiai csomópontjain. Légifuvar-szolgáltatásainkat összevont szolgáltatásként kínáljuk.

A légifuvar-szállítmányok minősége és biztonsága

Maximális folyamatbiztonságot kínálunk az ellátási lánc minden szintjén, egyértelműen meghatározott folyamatok, valamint megbízható tranzitidők és kapacitások révén. Minden szállítmány megfelel magas szintű minőségi és biztonsági normáinknak. A webhelyen megadott elérhetőségeken mindig kérhető egyéni konzultáció. A Tracking & Tracing lehetőségnek köszönhetően Ön felügyelheti a szállítmányt, és a teljes logisztikai láncban nyomon követheti a folyamatot.

Légi logisztikai szolgáltatásaink

  • Teljes átláthatóság az egész logisztikai láncban   
  • Ipari és fogyasztói áruk szállítása  
  • Expressz és futárszolgáltatás részleges és teljes charterszállítmány esetén  
  • Tanácsadás a csomagoláshoz, a felszerelésekhez és a dokumentációkészítéshez  
  • Elő- és utószállítás végrehajtása  
  • Háztól házig szállítás feldolgozása munkatársaink segítségével   
  • Ad-hoc szállítmányok beszerzése és koordinálása  
  • Fedélzeti futárszolgáltatás  
  • Kompetens tanácsadás a biztonsági előírások területén  
  • Vámtanácsadás és vámkezelés

További foglalási lehetőségünk a kevesebb üvegházhatású gázkibocsátásért

A DACHSER klímavédelmi stratégiájának részeként a légi fuvarozási ügyfelek igénybe vehetik a „Fenntartható üzemanyag” kiegészítő foglalási lehetőséget. A Fenntartható Repülési Üzemanyag (SAF) keverésével a légi szállítmányok így 30 százalékkal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátással szállíthatók. A szolgáltatást a világ összes útvonalán felár ellenében biztosítják. Annak igazolására, hogy a bioüzemanyagot megvásárolták és hogy az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkenése a szénlábnyomba beszámítható, a DACHSER kérésre kibocsátási jelentést készít, és a következő évben tanúsítványt állít ki, amely tartalmazza a megtakarított kibocsátást, a felhasznált SAF literek mennyiségét, a fogyasztás évét és a SAF pontos nyersanyag bázisát.

Control tower: Áruk személyre szabott légi irányítása

Kiválóságot biztosító control tower szolgáltatásunk egy olyan ügyfélszolgálati csoport, amely kizárólag az Ön vállalatával foglalkozik, és teljes körűen felügyeli és koordinálja a légi szállítmányozást.

Innováció és minőség a kapcsolatépítés révén

A logisztikai kiválóság alapja a szoros együttműködés. Tíz másik vezető logisztikai vállalattal együtt a DACHSER a Lufthansa Cargo’s Global Partnership Program tagja. A platform támogatja a magas szintű szakmai eszmecserét – mind az innováció, mind a közös, fenntartható növekedés optimális feltételeit biztosítja. Mindezt a World Air Cargo Organization (WACO) tagság is biztosítja. A világszerte működő közlekedési vállalatokat tömörítő szövetség kizárólag helyi piacvezető partnereket fogad a tagjai közé.

Incoterms

A mellékelt PDF fájl a napi munkavégzés támogatásához (jogi biztosítékok nélkül) nyújt áttekintést az Incoterms 2020-ről.

Letöltés