Karrier Mediaroom

Az entargo nyújtotta előnyök a következők:

Az entargo egységes szolgáltatáscsaládot jelent, amely egyenletesen magas szintű minőségi normákat kínál az európai szállításokhoz – mind országosan, mind nemzetközileg. A négy standardizált termék, a targospeed, a targofix, a targoflex és a targo on-site biztosítja, hogy az ügyfelek tranzitidőre és szállítási időre vonatkozó elvárásai B2B és B2C kapcsolat esetén is teljesüljenek. Az entargo termékcsalád, a classicline és a directload révén a DACHSER European Logistics standardizált és átlátható logisztikai szolgáltatást kínál Európa egyik leghatékonyabb szállítási hálózatának teljes területén. Ön testre szabhatja az egyes szállítmányokhoz tartozó folyamatokat.

Az entargo nyújtotta előnyök a következők:

 • Az entargo az egész Európára kiterjedő, egységes és magas minőségi színvonalú szolgáltatásokat jelent - mind nemzeti, mind határokon átnyúlóan. A négy standardizált termékcsalád, a targospeed, a targofix, a targoflex és a targo a helyszínen megfelel a vevői igényeknek a tranzitidő és az időablak tekintetében - mind a B2B, mind a B2C üzletágak számára.
Ezen országokban kínálunk entargo és classicline szolgáltatást.
Ezen országokban kínálunk entargo és classicline szolgáltatást.

Mi a különbség a targospeed, a targofix és a targoflex között?

 • Testre szabható logisztikai folyamatok B2B- és B2C szállítmányokra  
 • Különféle disztribúciós csatornák megbízható kínálata   
 • Egységes teljesítménynormák minden országban  
 • Átfogó termékkínálat minden országban  
 • Egyszerű online termékkövetés a productpilot segítségével   
 • Szállítmányok proaktív nyomon követése az ActiveReport segítségével   
 • Folyamatos nyomon követés és figyelés  
 • Standardizált minőségbiztosítás   
 • A hálózaton belül egységes eljárási és szolgáltatási normák biztosítják a magas szintű szállítási minőséget  
 • Egyénileg testre szabott online rendeléskezelés  
 • A minőséget a standardizált iránymutatások szerinti automatizálás és átláthatóság biztosítja  
 • Nagyfokú rugalmasság termékspecifikus szállítmányoknál

Az entargo termékek részletesen

targospeed

A targospeed szolgáltatással az árukat távolságtól függő, leegyeztetett futamidők alapján szállítják ki szerte Európában. Ez az időoptimalizált tranzitidő minden európai országra vonatkozik a DACHSER European Logistics hálózatában.

A targospeed 10 és a targospeed 12 segítségével Ön felgyorsíthatja a szállítmány kézbesítését: A szállítmány a címzetthez délelőtt 10:00 órakor vagy 12:00 órakor érkezik meg. A targospeed 10 és targospeed 12 szolgáltatás csak bizonyos országokban érhető el.

Átfogó, 24 órás tranzitidőt biztosít. Ezeket a szállítmányokat kérésre külön kezelik.

targofix

Egy termék fix kézbesítési időpontra: Ön adhatja meg a kézbesítés időpontját, amikor az árunak meg kell érkeznie a címzetthez. A szolgáltatás előnye: Az Ön ügyfele optimalizálni tudja raktárát és a beérkező árukat. A targospeed segítségével Ön választhat a targofix 10 vagy a targofix 12 közül, amelyek délelőtt 10 órai vagy 12 órai kézbesítést biztosítanak azokban az országokban, ahol elérhető a szolgáltatás.

targoflex

Ha megfelel Önnek a rugalmas időzítés, válassza a targoflex-et. Ideális olyan áruk és szállítmányok esetében, amelyek nem időérzékenyek, vagy nincsenek konkrét határidőhöz kötve. A targoflex révén megbízható, integrált szállítási szolgáltatást kínálunk gazdaságos áron, az entargo termékcsalád minden előnyével.

classicline - szabványosított szállítási szolgáltatások Európán kívüli országokban

Távoli piacokra a DACHSER megbízható és biztonságos szállítási megoldást kínál a classicline segítségével, amely olyan, minden időben világosan meghatározott folyamatokat és eljárásokat nyújt, amelyekre támaszkodhat. Ön irányítja a szállítást a napi vagy a heti tervezett szállítási opciókon keresztül. A meghatározott indulási idő segít előre tervezni. A productpilot használatával egy gyors áttekintést kaphat a kínált szolgáltatásainkról.

directload - a személyre szabott megoldás részleges vagy teljes rakományra

Raktérre van szüksége a részleges vagy teljes rakományának, vagy több szállítást is le kell bonyolítania a teljes rendelés keretében? A directload épp azt a rugalmasságot és ügyfélközpontúságot kínálja, amire önnek szüksége van. Egyedi vagy igényes logisztikai feladatokhoz tervezett szállítási megoldásaink lehetővé teszik a személyre szabott szállítást. Szakértőink megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek: egy alkalommal vagy rendszeresen.

Product Pilot

Product Pilotunk meghatározza, hogy egy termék mikor érkezik meg egy adott helyre Európában.

Incoterms

A mellékelt PDF fájl a napi munkavégzés támogatásához (jogi biztosítékok nélkül) nyújt áttekintést az Incoterms 2020-ről.

Letöltés