Karrier Mediaroom

Raktározási szolgáltatásaink – a siker záloga

A világszerte több mint 160 DACHSER-raktárral együtt, amelyek 2,7 millió raklaphellyel rendelkeznek, mindezek ellátási láncunk átfogó megoldásainak lényeges elemét képezik. Standardizált raktározási hálózatunk révén magas színvonalú, minőség-, funkcionális és működési felügyeletet biztosítunk. Bárhol is legyen Ön a világban, olyan megbízható, pontos és hatékony végrehajtásra számíthat, amely tökéletesen megfelel az Ön egyéni igényeinek.

Szerződéses logisztika, amelynek hatékony folyamatai segítik az ügyfeleket

Szerződéses logisztikai ügyfeleinknek nagy segítség a fent ismertetett, egymással szorosan összefüggő, optimálisan koordinált folyamatok összessége. Önnek világszerte rendelkezésére állnak a tárolt árucikkek és a felvett megrendelések, valamint szakértőink mélyreható iparági ismeretei és figyelemre méltóan alapos szolgáltatásaink. Az intelligens és hatékony folyamatok, valamint a berendezések rugalmas felhasználása révén optimalizáljuk az árucikkek áramlását raktárainkban. Átfogó, folyamatosan optimalizált raktározási és szállítási logisztikai koncepcióinkkal folyamatos támogatást nyújtunk partnereinknek a beszerzési és értékesítési piacok világában.

A DACHSER Warehousing által biztosított előnyök

  • Maximálisan rugalmas együttműködés saját fejlesztésű informatikai rendszerünkkel, a Mikadóval  
  • Különböző ügyféliparágakon keresztül szerzett termékspecifikus ismeretek  
  • Kevesebb felület = gyorsabb kommunikáció  
  • Folyamatoptimalizálás a feladótól a vevőig a megnövelt disztribúciós határidők, valamint a megnövelt raktári felvételi határidők révén 
  • Rugalmas reakció a szezonális csúcsidőszakokra a képzett személyzet DACHSER-raktárhálózatba történő átirányításával

DACHSER szerződéses logisztika részletesen

Szolgáltatáskategóriák: Raktárak több felhasználónak és saját raktárak

Kétféle raktártípust tudunk ajánlani: A több felhasználó számára biztosított raktárakat,  amelyek a legmagasabb szintű hatékonyságot biztosítják azáltal, hogy különböző ügyféltranzakciókat csoportosítanak egy raktárba, valamint egyéni és speciális logisztikai megoldásokat kínálnak. Igény esetén a belső logisztikai folyamatok irányítását is átvesszük. Külső logisztikai partnerként minden árumozgást felügyelünk, és optimalizáljuk az Ön vállalatának logisztikai folyamatait. Végrehajtunk minden Ön által kért árufelvételi eljárást és kiszervezési stratégiát. Az MHD és a sarzsszámok nyomon követése alapszolgáltatás a DACHSER-nél.

Rácsatlakozhat informatikai rendszereinkre

A raktárakban lévő áruk számítógépes ellenőrzése minden esetben saját raktárkezelő rendszerünk, a Mikado alapján történik. Az innovatív szoftver szerves része a teljes körű, hálózatba kötött és integrált DACHSER IT-megoldásoknak. Az integráció mértékét Ön adja meg – ez a webalapú szállítási rendeléseknek a DACHSER eLogistics felületén történő manuális bejegyzésétől a teljes mértékben integrált, az EDI felületén történő adatcseréig terjed.

Az ágazat-specifikus megoldások garantálják a professzionális hozzáállást

Minden raktár- és folyamatkialakítás egyedi, és az Ön igényeihez igazodik. Tekintettel az Önre vonatkozó iparági követelményekre, vállalatunk különféle tárolórendszereket egyesít manuális vagy automatikus formában, hogy az Ön számára optimális megoldást hozzon létre. A terméktől függően különböző tárolási formákat használunk: nagyraktárakat, blokkraktárakat, széles és keskeny folyosós raktárakat vagy kisalkatrész-tárolásra szolgáló raktárakat. Minden cikket a megrendelő kívánságainak és a jogi feltételeknek megfelelően kezelünk. Vállaljuk veszélyes anyagok professzionális tárolását (DACHSER Chem Logistics), valamint a higiénikus és hőmérséklet-ellenőrzött tárolást (DACHSER Food Logistics), valamint a megrendelésekhez igényelt értéknövelt szolgáltatások (VAS) biztosítását.

Rövid időn belül rendelkezésre álló tárolóhelyet keres?

A DACHSER Contract Logistics szabad kapacitásokkal rendelkezik! Itt talál szabad raktárterületeket.