Új területi képviselő érkezett a DACHSER magyarországi csapatába

Idén júliustól új területi értékesítő érkezett a Liegl&Dachser Kft. European Logistics üzletágának csapatába. A városi logisztikai tapasztalattal rendelkező Nagy Márton feladatai közé tartozik a portfolió kezelése és fejlesztése mellett az országosan újonnan megjelenő, kiemelt potenciális ügyfelek szerzése.

Nagy Márton, Területi képviselő, Liegl&Dachser Kft. European Logistics üzletág

A szakember korábbi munkaköreiben a száraz, hűtött, fagyasztott élelmiszerek tárolásának és szállításának folyamataival, valamint a speciális „city logisztika“ megoldások felépítésével és fejlesztésével foglalkozott. A városi élelmiszer logisztika sokban hasonlít a DACHSER szervezett áruellátási folyamataira, ahol elengedhetetlen a pontosság, precizitás és a megfelelő informatikai háttér a kiszolgálási idők optimalizálásához és a szolgáltatási színvonal folyamatos magas szinten tartásához.

„Visszatérve a gyűjtő szállítmányozási piacra most igyekszem minden eddig megszerzett tapasztalatomat és tudásomat felhasználva a DACHSER szolgáltatásait értékesíteni és népszerűsíteni. Az eddig itt eltöltött hetek alatt egy remek csapatot, kiváló vezetőket és kollégákat ismerhettem meg, ráadásul egy olyan szolgáltatási minőséggel találkoztam, amiről ügyfeleink nagy részétől is csak pozitív visszajelzéseket kaptam”- hangsúlyozta Nagy Márton.

Kiemelt feladatok

Nagy Márton feladatai közé tartozik a Liegl&Dachser European Logistics üzletágának bővítése és sokszínű ügyfélköri igényeinek kielégítése, ezen belül a DACHSER egyéni üzleti megoldásainak, értéknövelt szolgáltatásainak menedzselése, figyelembe véve a logisztikai szolgáltató erősségeit és innovatív szemléletét.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay