Új nemzetközi útvonalat indít Lengyelországba a DACHSER

A közelmúltban a vállalat tovább bővítette szolgáltatási körét, ezért a Liegl&Dachser közvetlen napi gyűjtőforgalmi járatot indít Lengyelországba is pilisvörösvári telephelyéről.

Így a térségben Szlovákia és Csehország után Lengyelországgal is napi összeköttetést alakít ki. A pilisvörösvári telephely évek óta kiemelt szerepet játszik a német székhelyű logisztikai vállalat szállítmányozási hálózatában, ami mostanra már egyre inkább felértékelődik a megnövekedett ügyféligényeknek köszönhetően.

DACHSER European Logistics
DACHSER European Logistics

A német székhelyű logisztikai vállalat tovább folytatja a Magyarországról induló export járatainak bővítését. Legutóbb a zalaegerszegi telephelyről indítottak új gyűjtőforgalmi járatot Bad Salzuflenbe.

Megelégedéssel tölt el bennünket, hogy az idei évben a mostanival együtt már két új nemzetközi útvonalat is indítottunk Magyarországról. Eddig nem volt direkt útvonal Lengyelországba, a mostani járat indításával viszont már egy napos futamidővel tudunk szállítani a dél-lengyel területekre, az ország többi részébe pedig 2 napos átfutással. Az új vonalnak köszönhetően így a Baltikum is rövid tranzitidővel válik elérhetővé partnereink számára.

Szontágné Hajnal Zsuzsanna, Sales manager, European Logistics, Liegl&Dachser Kft.

A most induló lengyelországi járat a pilisvörösvári központnak a tizenharmadik, Magyarországot tekintve pedig a Liegl&Dachser tizennyolcadik nemzetközi export járata.

A DACHSER széleskörű szállítási szolgáltatása

Az új útvonalon is igénybevehető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay