Az erős logisztikai szövetség továbbra is kiáll a vírus ellen

Kéz a kézben járunk ügyfeleinkkel és a szerviz partnerekkel az ellátási láncok folyamatos működéséért. Mindezt tesszük azért, hogy szükség esetén egymásra tudjunk támaszkodni – jelentette ki Bernhard Simon, a DACHSER vezérigazgatója, aki számára mindez kulcsfontosságú az őszi üzleti szezonban a koronavírus válság közepén.

Bernhard Simon, DACHSER CEO

Amikor néhány év múlva majd visszatekintünk a 2020-as évre, nemcsak a számtalan videokonferencia jut majd az eszünkbe, hanem bizonyára egy-két álmatlan éjszakára is. Hogyan tudjuk fenntartani a szállítási kapacitásainkat? Hogyan kell kezelnünk az üzleti korlátozásokat és a bezárásokat? Hogyan előzhetjük meg egy üzem bezárását és hogyan védhetjük meg dolgozóink egészségét?

Bizonyára arra is emlékezni fogunk, hogy a koronavírus válság a fizikai távolságok ellenére hogyan hozott mégis közelebb bennünket egymáshoz. Szoros együttműködésben ügyfeleinkkel és szerviz partnereinkkel folyamatosan működtetjük az ellátási láncokat. Szükséghelyzetben támaszkodhatunk egymásra és közösen találjuk meg a megoldásokat. Tesszük mindezt nagy elkötelezettséggel és elszántsággal, amire méltán büszkék lehetünk. Mindannyiunk számára megkérdőjelezhetetlen, hogy a koronavírus válság maradandó nyomot hagy majd mindenki életében. Külön figyelem és elismerése minden érintett dolgozónak, aki az ellátásról gondoskodik, legyen az teherképkocsi-vezető vagy kereskedelmi alkalmazott. 

Felkészülve az őszi szezonra

Mérlegelve az idei évet a válság még korántsem ért véget. A fertőzések száma világszerte növekszik, és az ősz beköszöntével várhatóan a helyzet ismét romlik Európa és Ázsia számos országában. Az őszi szezon az üzleti élet számára sok bizonytalanságot tartogat. Ennek ellenére jól felkészültek vagyunk arra, hogy megfeleljünk ügyfeleink magasfokú minőségi és szolgáltatási elvárásainak. Az erős logisztikai szövetség továbbra is a társadalom megbízható tartópillére lesz, amire továbbra is szükség lesz a koronavírus válság elkövetkező hónapjaiban.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay