Sajtóközlemények

Új nemzetközi útvonalakat indít Zalaegerszegről a DACHSER

A közelmúltban a vállalat további új útvonalakkal bővítette szolgáltatási körét, így a Liegl&Dachser már közvetlen járatokat indít zalaegerszegi telephelyéről Strasbourgba és Lozornóba.

A magyar vidéki telephelyek évek óta kiemelt szerepet játszanak a német székhelyű vállalat szállítmányozási hálózatában, mostanra pedig már egyre inkább felértékelődnek a megnövekedett ügyféligényeknek köszönhetően. Éppen ezért új útvonalakat alakítottak ki, így a zalaegerszegi telephelyről a 2020-as év kezdetével naponta két gyűjtőforgalmi járatot indítanak, az egyiket Strasbourgba, a másikat Lozornóba.

DACHSER European Logistics
DACHSER European Logistics

A tapasztalatok igazolják, a menetidő mértéke jelentősen javult a nemzetközi napi járatindításoknak köszönhetően.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy évről évre képesek vagyunk megújulni és bővíteni tudjuk a szolgáltatásainkat. A jövőben további vidéki telephelyeinken is tervezzük a napi szintű nemzetközi járatok beindítását.

Szontágné Hajnal Zsuzsanna, Sales Manager EL, Liegl&Dachser Kft.

A szállítás továbbra is éjszaka zajlik, a vállalat így köti össze egymással a magyar telephelyeket, valamint az induló- és érkező járatokat. Az új útvonalon is elérhető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

Kiterjedt szállítási hálózatok

Franciaországban 57 Dachser telephelyen biztosítanak logisztikai szolgáltatásokat, melyek közül a strasbourgi az egyik. Emellett összesen több mint 242 ezer raklaphelynyi raktárterülettel rendelkeznek országszerte.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay