Új marketinges a LIEGL & DACHSER Kft. csapatában

2023. júniusától Kőhegyi Erika felelős a vállalat magyarországi marketing és kommunikációs feladataiért

Fontos változás történt a pilisvörösvári székhelyű LIEGL & DACHSER Kft. szervezéteben, ugyanis Kőhegyi Erika személyében új marketinges kolléga érkezett a vállalathoz, aki a teljes marketing és kommunikációs területet felügyeli.

Kőhegyi Erika, a LIEGL & DACHSER Kft. marketingese
Kőhegyi Erika, a LIEGL & DACHSER Kft. marketingese

A szakember mögött jelentős, részben multinacionális vállalatoknál szerzett, immár több mint húsz év munkatapasztalat áll. Kőhegyi Erika egy német építőipari vállalattól, az ACO Kereskedelmi Kft-től érkezett a DACHSER-hez, ám a szállítmányozás sem teljesen idegen a számára: okleveles közgazdászként két diplomája közül az első ugyanis a szállítmányozás és logisztika területéről származik, a másodikat már marketingből szerezte meg. A négy év építőiparban eltöltött időszak előtt a járműiparban dolgozott, a Pirelli Hungary Kft. gumiabroncsgyártó, illetve a Scania Hungária Kft. haszonjárműves cégnél is látott el marketing- és kommunikációs feladatokat, valamint egy kommunikációs ügynökségnél ügyfél-kapcsolattartóként is dolgozott.

Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagy múltú vállalatnál folytathatom szakmai pályafutásomat, mint a DACHSER. Célom, hogy a modern marketing- és kommunikációs eszközök segítségével magasabb szintre emeljem a cég ismertségét.

Kőhegyi Erika

Kőhegyi Erika az évek folyamán átfogó tapasztalatot szerzett a marketing számos területén, így van tapasztalata kommunikációs kampányok tervezésében, rendezvényszervezésben, illetve stratégiaalkotásban is.

Cél a márkaismertség növelése

Jelenleg a legfontosabb elvárás, hogy munkája nyomán a DACHSER márkaismertsége, a közösségi médiában folytatott aktivitása növekedjen, valamint kommunikációs tevékenységének eredményeként a vállalat ügyfélbázisa és a megbízások száma is emelkedjen.

„Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagy múltú vállalatnál folytathatom szakmai pályafutásomat, mint a DACHSER. Célom, hogy a modern marketing- és kommunikációs eszközök segítségével magasabb szintre emeljem a cég ismertségét.” – mondta el Kőhegyi Erika.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Erika Kohegyi Consultant for Communication