Megérkezett az új DACHSER magazin!

A DACHSER szárazföldi közúti hálózata Európában az évek során megerősödött. Ez a sikeres folyamat olyan, akár egy kirakós puzzle, ha minden darab a megfelelő helyre kerül egy teljes és egységes kép alakul ki.

Dachser magazin 03/19

A DACHSER szárazföldi közúti hálózata Európában az évek során megerősödött. Ez a sikeres folyamat olyan mint egy kirakós puzzle, ha minden darab a megfelelő helyre kerül egy teljes és egységes kép alakul ki.  A mostani kiadványukban megtudhatja, hogy ezt hogyan sikerült Lengyelországban elérni. A DACHSER az évek során folyamatosan fejlődött az EU hatodik legnagyobb országában, ahol az egyik vezető export szállítmányozójává vált. A lengyel sikertörténetről a 4. oldalon olvashat többet.

A folyamatok és optimalizációinak állandó fejlesztése

Ügyfeleink szerte a világban nagyra becsülnek bennünket, mert folyamatainkat kiemelt figyelemmel fejlesztjük és optimalizáljuk. Egy francia csúcstechnikai berendezéseket gyártó cég számára a DACHSER Cargoplus szolgáltatása biztosítja a szállítást Franciaországból Marokkóba és onnan vissza (további információk a 16. oldalon). Az osztrák hőszivattyú-gyártó a DACHSER-rel szorosan együttműködve, a szállítási fejlesztési lehetőségek folyamatos keresésével együtt irányítja Linzből az európai forgalmazást. Olvassa el a történetet a 22. oldalon.

 

Meglátogatjuk még ebben a lapszámban chicagói telephelyünket is, és elmeséljük a helyi raktárvezetőnk szokatlan karrierjét. Majd tovább navigáljuk Önt Szingapúrba, Ázsia vezető logisztikai szolgáltatójához. A magazinban megtudhatja, mi tette olyan sikeressé a városi államot, és egyben hogyan készül fel a jövő kihívásaira.

 

Mindezt és erről többet itt és most talál meg. Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országának telephelyétől vagy pdf. formátumban alább letölve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

DACHSER magazin 03/19 English PDF (7,27 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay