Sikeres menedzsment átszervezés a DACHSER délkelet-európai régiójában

Az év elején az egész régióra kiterjedő menedzsment átalakítás részeként Iveta Šurganovát nevezték ki a DACHSER délkelet-európai regionális pénzügyi vezetőjévé. A regionális fejlesztés következő lépéseként jött létre a DACHSER SEE Adminstration Share Service Center, amely szervezet Szlovákia, Románia és Magyarország együttműködését segíti és ezt a területet szintén Iveta Šurganová vezeti.

Iveta Šurganová, a DACHSER délkelet-európai régiójának pénzügyi igazgatója

Meggyőződésünk, hogy az új strukturális változás a jövőben regionális szinten erősíteni és fejleszti fogja a szinergiákat az IT, HR, Adminisztrációs menedzsment és a Public Relations / Marketing & Kommunikáció területén. 

Iveta Šurganovát 2022. január 1-én nevezték ki délkelet-európai regionális pénzügyi vezetővé, aki Roman Stoličnýval, a DACHSER délkelet-európai regionális vezetőjével együtt közösen vállalták az egységes irányítást. "A pozíció létrehozásáról szóló döntés meglehetősen régóta készült és kevesebb, mint egy év elteltével már tapasztalunk pozitív irányba történő változásokat. Ez egy szemléletváltás a vállalat regionális szemszögből történő irányításában” – mondja Iveta Šurganová. „Roman Stoličný bízik a három a három ország összekapcsolásában, mert szinergiákat talált a régió fejlesztése érdekében” – teszi hozzá Iveta.

"Az egész régió egyesítéséhez először is meg kell érteni az egyes országok menedzsmentjének működését és minőségi struktúrákat kell kiépíteni, ami kétségkívül kihívást jelentő feladat. Fontos volt számomra a személyes ismerkedés, hogy olyan megoldásokat hozzak, amelyek elősegítik a további növekedését és összhangban vannak a regionális stratégiai elképzelésekkel."- folytatta Iveta.

Iveta Šurganová fő feladata az Administration Shared Service Center hatékony szervezeti felépítésének kialakítása, amely magában foglalja az egységes szabványokat, az átláthatóságot és a homogénebb megközelítést az egész régióban. Kiemelt tevékenységi területek:  Pénzügy, humán erőforrás, IT menedzsment, kommunikáció & PR, beszerzés, minőségirányítás, veszélyes áru szakértelem, a GDPR és a vállalati megfelelés.

Új kihívások előtt

"Ez egy nagy erőfeszítést és elszántságot igénylő megbízatás, de Iveta a múltban már igazolta, hogy menedzserként képes nehéz feladatokat vállalni, így szakértelme és elkötelezettsége már bizonyított." – zárta Roman Stoličný.

Iveta Šurganová menedzsment és marketing szakon szerzett diplomát a lengyelországi Lodzi egyetemen. Folyékonyan beszél angolul és lengyelül. 2013 óta dolgozik a DACHSER-nél. Akkoriban az volt a feladata, hogy a németországi kempteni központból érkező követelményeket összekapcsolja a helyi szlovák környezettel és felkészítse a céget az SAP-ra való átállásra. 

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay