Hírek

Megérkezett az új DACHSER magazin!

Az innovációról és minőségről, valamint a hagyományról és kézművességről híres svájci termékek kiváló hírnevet élveznek világszerte. Közülük a Ricola termékcsalád köhögéscseppjei is, ami egy klasszikus édesség, amelynek speciális receptjét a svájci hegyekből származó 13 gyógynövény tartalmazza.

DACHSER magazin 04/19

A DACHSER magazin mostani kiadványában elolvashatja, hogy ez a hagyományos svájci termék hogyan jut el a nemzetközi piacokra - egy vállalkozás, amely kifinomult logisztikai folyamatokat és bizalmon alapuló együttműködést igényel. A DACHSER Air & Sea Logistics Switzerland és a Ricola már tíz éve szoros partner kapcsolatokon alapuló minőségről gondoskodik.  

Egyéb híreink között megemlítjük, hogy a DACHSER Brazilia idén ünnepte tizedik évfordulóját. Mindez ez jó ok arra, hogy közelebb kerüljük Dél-Amerika legnagyobb gazdaságához. 

Az összeszerelési és szerelés technikai anyagok értékesítésének globális piacvezetőjeként ismert Würth cég új, központi külső raktárt nyitott meg Németország délnyugati részén, Waldenburg városában. Ismerje meg, hogy a DACHSER közvetlen értékesítésével hogyan támogatja a céget Európában.

A kiadvány elérhetőségei:

Mindezt és erről többet itt és most talál meg. Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letölve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

Dachser magazin 04/19 - English PDF (8,30 MB)
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay