Megérkezett az új DACHSER magazin!

Ügyfeleink áruinak megbízható továbbítása, folyamatosan magas színvonalú minőség biztosítása, és időnként a lehetetlen megvalósítása - ez az, amiért a DACHSER több mint 30 000 alkalmazottja nap mint nap dolgozik. És mindezt semmiképpen sem vesszük magától értetődőnek.

DACHSER magazin, 2023/4

Munkáltatóként minden eddiginél fontosabb, hogy megtaláljuk a legjobb tehetségeket, megfelelő munkakörnyezetet teremtsünk, megbecsüljük dolgozóinkat, és segítsük őket abban, hogy kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket. Erről szól a DACHSER „Logistics is People Business” stratégiai fókuszprogramja. A DACHSER magazin legújabb számának címlapsztorijában betekintést nyújtunk a stratégia vezérelveibe, és bemutatjuk azokat az embereket, akiknek elkötelezettsége élővé teszi a DACHSER-nél a csapatmunkát. Erről bővebben a 6. oldaltól kezdve olvashat.

A lapszám más cikkeiben is foglalkozunk azokkal a stratégiákkal, amelyek utat mutatnak a jövőnk felé. Lapozzon a 16. oldalra, és olvassa el Burkhard Eling vezérigazgató véleményét a DACHSER éghajlatvédelmi stratégiájáról. Ugyanebben a szellemben a 26. oldaltól kezdve arról számolunk be, hogy miként támogatjuk svájci ügyfelünket, a Ricolát éghajlatvédelmi projektjeiben. Végül pedig egy mélyinterjút közlünk Alexander Tonn-nal, a Road Logistics üzletág vezérigazgatójával, amely bepillantást enged a DACHSER szárazföldi szállítási hálózatának jövőjébe. A 22. oldaltól megtudhatja, hogy milyen stratégiai vezérelvek segítik elő a jövőbeli növekedést.

Az Ön személyes példánya és archívumunk

Mindezek mellett még sok más érdekes történetet olvashat magazinunkban. Kérje személyes példányát telephelyeink valamelyikétől, vagy töltse le a pdf verziót weboldalunkról. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk! 

Böngésszen kedvére korábbi kiadványaink között is.

DACHSER magazin - 2023/4 angol nyelvű PDF (5,29 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Erika Kohegyi Consultant for Communication