Megérkezett az új DACHSER magazin!

Generációváltás a DACHSER vezetőségében: Burkhard Eling vezérigazgató kinevezése hivatalosan idén január 1-én lépett életbe. A DACHSER magazin ide első száma így kiemelt figyelmet szentel az eddig eltelt időszakra.  

DACHSER magazin, 01/2021-es lapszám

A „Stabilitás és változás közötti egyensúly megteremtése” elnevezésű címlaptörténet bemutatja Önöknek, hogy hogyan alakította ki a DACHSER azt az átmeneti folyamatot, hogy friss vezetőségi felállásával tovább tudja folytatni majd a több mint 90 évvel ezelőtt kezdődött sikertörténet írását.

Számos sikertörténetről is beszámolunk Önöknek ügyfeleinkkel kapcsolatban. A mostani példány kiemelt figyelmet szán arra, hogy a DACHSER Düsseldorf melletti Neuss telephelye hogyan alakította át egyik raktárát úgy, hogy még nagyobb hatékonysággal tudja kiszolgálni az élelmiszeripari-ágazat három nagy partnerét. Kirándulunk Ausztriában is, ahol a Dachser Air & Sea Logistics munkatársai már tíz éve gondoskodnak arról, hogy az egyik vezető fafeldolgozó üzem termékei az egész világon - vasúton, vízi és légi úton – szállíthatók legyenek.

Egy másik cikkünk mostani aktuális témával, a védőfelszerelések szállításával foglalkozik: a DACHSER egy olyan most induló kereskedelmi vállalatot támogatott az északnyugat-spanyolországi Asztúria tartományában, akik 2020-ban több mint 100 millió maszkot és más orvosi terméket szállítottak Spanyolország és más európai országok számára. Olvassa el a cikket, hogy megtudja, mi tette ilyen sikeresé az együttműködést, különösen most a világjárvány idején.

Az intelligens logisztika világáról még sok más történet és hasznos információ vár Önökre a mostani lapszámban. 

A kiadvány elérhetőségei

Nyomatatott kiadványunkat megkaphatja országon belül telephelyeink valamelyikétől vagy pdf. formátumban alább letöltve. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk Önnek!

 
DACHSER magazin - 2021/01-es lapszám - English PDF (8,57 MB)
DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay