Már Romániába is 24 órán belül szállít a DACHSER

Napi gyűjtőjárat indul Aradra

Ismét új útvonalat nyitott a Liegl&Dachser Kft., amelynek köszönhetően a logisztikai cég Magyarország teljes területéről már egynapos kiszállítást biztosít Románia határmenti régiójába. A Pilisvörösvárról naponta induló gyűjtőjárat Aradra érkezik, a régió megnövekedett forgalmát és ügyféligényeket szolgálja ki.

Már Romániába is 24 órán belül szállít a DACHSER
Már Romániába is 24 órán belül szállít a DACHSER

A Pilisvörösvár-Arad direkt járat idén március 22-én indult el, napi forgalomban. Az új útvonal amellett, hogy a meglévő fix kapacitások mellett versenyképesebb szolgáltatást biztosít a partnerek számára, csökkenti az árusérülés esélyét, hiszen kevesebb átrakással érkeznek meg a csomagok.

Eddig kecskeméti telephelyünkön keresztül szállítottunk Romániába, mostantól azonban saját, direkt járatunk van Aradra. A járat minden este a pilisvörösvári telephelyünkről indul és másnap hajnalban érkezik a romániai egységünkhöz.

Brandhuber Ákos, Operations manager, Liegl&Dachser Kft., Pilisvörösvár

2021-ben hat új járattal bővítette szolgáltatásait a Liegl&Dachser. Februárban a lengyelországi Sosnowiecbe, áprilisban pedig a németországi Gersthofenbe indult járat Magyarországról és tavaly nyár közepétől a Szlovénia irányába indított küldemények is már egy munkanapos futamidővel érnek célba Magyarország területéről a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően. 2021 szeptemberétől a hazánkban feladott küldemények már másnap Horvátországba érnek a DACHSER új útvonalán, Kassára pedig Tiszaújvárosból mennek naponta a gyűjtőjáratok szintén egy munkanapos szállítást biztosítva Magyarország területéről az érintett régióba.

A DACHSER entargo termékcsalád

Az új aradi útvonalon is igénybe vehető az entargo termékcsalád, a targospeed, a targoflex, valamint a targofix, amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezenkívül elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay