Legfrissebb koronavírus hírek -Kínai DACHSER telephelyek működése

Frissítjük a koronavírussal kapcsolatos kínai híreinket. A vírus ellenőrzésének fenntartása érdekében a kínai hatóságok különféle intézkedéseket hoztak a nagyobb embertömegek együttes jelenlétének korlátozására, hogy minimalizálják az érintettség kockázatát.

Számos DACHSER kirendeltség csak február 10-én, hétfőn nyitott meg újra. Sajnáljuk azonban, hogy a biztonsági intézkedések és a hatóságok közlekedési tilalma miatt csak korlátozott kapacitás áll rendelkezésre. Kérjük, vegyék figyelembe a késéseket, az üzemeltetési problémákat és a teherautók hiányából adódó kapacitási nehézségeket.

A DACHSER telephelyei Chengduban, Nanjingban, Ningboban, Sencsenben, Szucsouban és Zhongshanban jelenleg is zárva vannak, amíg a helyi hatóságok engedélyt nem adnak az újbóli működésre.

  • Az időszak alatt a kollégák otthonról dolgoznak 
  • További változások várhatók a telephelyek nyitvatartásával kapcsolatban. Ezzel kapcsolatos fejleményekről folyamatos tájékoztatást küldünk 
  • A hongkongi kirendeltségen az operáció teljesen mértékben üzemel

Weboldalunkat folyamatosan frissítjük. Ha bármilyen problémája vagy kérdése merülne fel, keresse illetékes DACHSER kirendeltségünket.

DACHSER világszerte
Kapcsolat
Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay