Ügyféltájékoztatók

Kiterjedtebb élelmiszer-szállítási szolgáltatások Németországba és Luxemburgba

A DACHSER Food Logistics üzletága budapesti telephelyéről a friss élelmiszer szállítmányok indítástól számított három munkanapon belüli kiszállítását vállalja Németországba és Luxemburgba. Az év elejétől még szélesebb szolgáltatási portfolió áll rendelkezésre az ügyfelek számára.

A megnövekedett szolgáltatásnak köszönhetően a vengospeed 11 nevű termékünkkel az élelmiszer küldeményeket a vengospeed tranzitidején belül hétfőtől péntekig, 11:00 óráig tudjuk kiszállítani. Az ügyfél speciális igényének megfelelően kérheti a szombati kiszállítást is, ebben az esetben a vengospeed plus nevű terméket kell választania.

A DACHSER  vivengo termékcsaládja a következesen szabályozott tranzit időknek megfelelően igényalapú és átlátható szolgáltatást nyújt az élelmiszer szállítmányokhoz.

Az új szolgáltatások különösen előnyösek azoknak a friss termékeket előállító élelmiszergyártóknak, akiknek áruit még a szállítás napján kell feldolgozni vagy akár tovább kell értékesíteni.

További kérdése esetén kérjük keresse a DACHSER Food Logistics budapesti kirendeltségét a customer.budapest-fl@dachser.com e-mail címen.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay