Hírek

Elindult az idei év 100. légi charter járata a DACHSER-nél

December elején a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága útjára indította el az év 100. charter járatát a Frankfurt –Shanghai útvonalon a DACHSER speciálisan erre a célra nyújtott prémium szolgáltatási programjának keretén belül.  A logisztikai szolgáltató kifejezetten az Ázsia, Európa és az Egyesült Államok közötti legfontosabb légi útvonalakon kínál közvetlen szállítási lehetőséget.  

A DACHSER a legfontosabb légi útvonalakon kínál kapacitási lehetőségeket.

A Covid-19 a légi árufuvarozásban is fennakadásokat okozott, amire a DACHSER Air & Sea Logistics üzletága már februárban terveket készített lehetséges új charter útvonalak kibővítésére. Kezdetben a charter program csak a Frankfurt – Kína útvonalra szerveződött, de július végén a DACHSER új, kiemelt prémium légi szolgáltatási csomagjával, heti indításokkal a Frankfurt – Chicago útvonalon is bővíteni tudta járatkínálati programját. A vállalat így tudta kompenzálni a légi teherkapacitás csökkenéséből adódó volumen kieséseket, amit egyrészt maga a globális járvány, másrészt pedig az utasszállító járatok szinte teljes leállása okozott.

"Hálózatunk egységes és stabil, motivált és tapasztalt szakember gárdánkkal hónapok óta átfogó és innovatív szállítási megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára" - mondja Timo Stroh, Head of Global Air Freight at DACHSER. "Akkor, amikor már előrelátható jelei voltak az eddigi megszokottság gyökeres megváltozásának és amikor a rendszerszintű logisztika szolgáltatások jelentősége minden eddiginél világosabbá vált, mi már akkor lépéseket tettünk ügyfeleinkre szabott egyedi megoldások kifejlesztésére."

Integrált szállítási megoldás egy helyről

Széles lefedettségű közúti szállítási rendszerén keresztül a DACHSER a Frankfurtból induló árukat egész Európára kiterjedően rögzített szállítási idővel és meghatározott minőségi előírások szerint juttatja célba. Az ügyfelek egy helyről élvezhetik annak az integrált szállítási megoldásnak az előnyeit, amely a teljes ellátási láncot lefedi a feladótól a címzettig. A piaci ingadozásoktól függetlenül a DACHSER légiforgalmi charter programja továbbra is megbízhatóságáról igyekszik meggyőzni ügyfeleit.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay