Sajtóközlemények

Edoardo Podestá veszi át a DACHSER Air & Sea Logistics vezetését

Az ázsiai csenges-óceáni térséget hosszú ideje igazgató ügyvezető lesz a DACHSER globális légi és tengeri szállítmányozási üzletágának vezetője.

Edoardo Podestát nevezték ki a DACHSER Air & Sea Logistics divizó igazgatójának.  Podestá Jochen Müllertől veszi át a tisztséget.

Edoardo Podestá, Chief Operations Officer (COO) des Business Fields DACHSER Air & Sea Logistics
Edoardo Podestá, Chief Operations Officer (COO) des Business Fields DACHSER Air & Sea Logistics

A DACHSER és Jochen Müller, az Air & Sea Logistics divízió igazgatója kölcsönösen megállapodtak abban, hogy nem hosszabbítják meg a 2020-ban lejáró szerződését. Jochen Müller tevékenysége a DACHSER-nél azonnali hatállyal megszűnik.

Edoardo Podestá vállalkozói sikerét és erős vezetői képességét az ázsiai, valamint a globális légi és tengeri szállítmányozási piacok alapos ismerete jellemzi” mondta Bernhard Simon, a DACHSER vezérigazgatója. Mint az Air & Sea Logistics divizió üzemeltetési igazgatója folytatja a tengerentúli  légi és tengeri szállítmányozás hálózatának fejlesztését,  szorosabbra fűzve az együttmüködést az európai közúti hálózatunkkal

Bernhard Simon, CEO DACHSER

Az elmúlt években Jochen Müller volt a felelős a légi-, és tengeri szállítmányozási üzletág globális hálózattá való fejlesztéséért, megteremtvea ezzel az ügyfelek számára világszerte elérhető integrált ellátási lánc megoldásokat.  Elkötelezettségének köszönhetően a DACHSER továbbfejlesztette a légi és tengeri szállítmányozási üzletágának jövőbeli bővítését célzó szolgáltatássokat. A DACHSER ezúton mond köszönetet Jochen Müllernek az elmúlt évek együttműködéséért, elkötelezettségéért és a legjobbakat kívánja személyes és szakmai életútjához.  

A légi és tengeri szállítmányozás sikeres kiépítése Ázsiában

Edoardo Podestá személyében egy tapasztalt DACHSER vezető veszi át a globális légi és tengeri szállítmányozási üzletágat. Az 57 éves olasz már 2003 óta, a DACHSER “Züst Ambrosetti Far East Ltd.” közös vállalat vezetőségi tagjaként tevékenykedik a DACHSER szervezetében. Az ázsiai légi és tengeri szállítmányozási üzlet sikeres felépítésének eredményeként 2014-ben kinevezték az ázsiai csenges-óceáni térség ügyvezető igazgatójává.

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay