Ügyféltájékoztatók

DACHSER European Logistics – Az Önök megbízható partnere jó és rossz időben is

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük Önöknek: a COVID-19 válság által okozott hatalmas kihívások ellenére a DACHSER European Logistics hálózata továbbra is a szokásos nagyfokú megbízhatósággal működik annak érdekében, hogy teljesítse az Önök üzleti életének elvárásait.

A DACHSER, mint családi tulajdonban lévő üzleti vállalkozás, mindent megtesz annak érdekében, hogy fenntartsa az Önök számára a szolgáltatásokkal és az árakkal kapcsolatban vállalt kötelezettségeit.

Kiterjedt intézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy Európában folyamatosan biztosítsuk az áruk szállítását, és tisztában vagyunk azzal a hatalmas felelősséggel, amelyet vállalkozásuk és általában a társadalom iránt vállalunk. Súlyos kihívásokkal és további költségekkel kell szembenéznünk, akárcsak az iparágban működő összes szervezetnek. Tudván, hogy szinte minden iparág és a DACHSER ügyfelei is hasonló helyzetben vannak, nyomatékosan szeretnénk Önöknek jelezni, hogy a DACHSER továbbra is az Önök együttműködő partnere marad.

A DACHSER a stabilitást és a megbízhatóságot jelenti nehéz időkben is. Ezért nem vezetünk be általános „COVID-19 pótdíjat”. Ehelyett meg szeretnénk újítani az Önök iránti elkötelezettségünket, a megállapodott tarifákon nem változtatunk, és egyelőre megtartjuk a belföldi és nemzetközi gyűjtőszállítmányok díjait.
Szeretnénk még szorosabban együttműködni Önökkel annak érdekében, hogy megoldásokat dolgozzunk ki a jelenlegi és a jövőbeli kihívásokra. Továbbá reméljük, hogy számíthatunk az Önök rugalmasságára a futamidők vagy a szolgáltatási szintek esetleges változása esetén is, illetve bízhatunk a megállapodott fizetési határidők kölcsönös bizalmon és együttműködésen alapuló betartásában.

Tartsunk ki egymás mellett ezekben a kihívásokkal teli időkben!

 

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay