vissza
Hírek Sajtóközlemények

A DACHSER szélesíti kínai légiforgalmi prémium Charter járatkínálatát

A DACHSER Air & Sea Logistics új Charter járatrotációs szolgáltatást indít Kínába és onnan vissza. A Charter vonal az eredeti tervek szerint a hónap közepétől hó végéig működik.

A DACHSER légi hidat biztosít az USA, Latin-Amerika és Frankfurt között a Shanghai-i szállítások megoldására

Az új koronavírusnak továbbra is komoly hatásai vannak a légi szállítmányozási piacra. A pillanatról pillanatra változó helyzetben a kapacitás tervezés igazi kihívássá vált. A DACHSER Air & Sea Logistics kiterjeszti Frankfurt és Kína közti jelenlegi charter szolgáltatását: március 16-tól a cég légi összeköttetést kínál az USA, illetve a latin-amerikai  térség és a frankfurti légi áruforgalmi kijárat között, a Shanghai-ba irányuló szállítások biztosítására. A DACHSER 747-es gépeket bérel, és beállítja azokat a Frankfurt és Kína között forgó járatok közé. Ily módon kínál partnereinek a DACHSER intelligens megoldást a Csendes-óceánon túli kereskedelemben felmerült szállítási igényekre, és rugalmas válaszadással kezeli a jelenlegi piaci helyzet kihívásait.

Prémium légi szolgáltatás az ügyfelek számára

„Ez a program megteremti számunka a lehetőséget, hogy amerikai ügyfeleink számára is szilárd, megbízható magas szintű szolgáltatást nyújthassunk Ázsiába” mondta Timo Stroh, Global Air Freight vezető. „A légi áruszállítási piacot az elkövetkezendő hetekben érintő bármilyen eseményre fel vagyunk készülve, és nagyra értékeljük, hogy helyzetünknél fogva már ma meg tudunk birkózni a jövő kihívásaival.”

További információ: ccc.kempten-asl@dachser.com 

Kapcsolat Zsuzsanna Szuhay